Ga verder naar hoofdcontent

Een begrafenis of crematie hoort een bijzondere herinnering te zijn die nabestaanden kunnen koesteren. Een moment om te rouwen en troost te vinden bij elkaar, maar ook een moment om warme herinneringen en verhalen met elkaar te delen. Een uitvaart op maat op de unieke uitvaartlocatie van de Kapel in Mechelen kan hier een oplossing bieden. Samen zorgen we voor een moment waar veel steun uit gehaald kan worden door familie, vrienden en kennissen en zorgen we voor een uitvaart die volledig op maat is van het levensverhaal van de overledene op vlak van muziek, teksten, decoratie als religieuze overtuiging, gevolgd door een hapje of drankje.

Uitvaarten met een religieuze toets

Begrafenissen De Kapel is gespecialiseerd in het bedenken en uitwerken van unieke uitvaartconcepten, volledig op maat van het leven dat geleefd werd door de overledene. Uitvaarten zijn mogelijk op gelijk welke locatie, maar zelf bieden we met De Kapel de mogelijkheid voor een traditionele begrafenis, los van gelijk welke geloofsovertuiging.

Wij schikken immers over eigen voorgangers die diensten kunnen leiden met het oog voor de tradities, waarden en normen van het geloof van de overledene en zijn of haar familie. Op die manier geven we een traditionele toets aan een uitvaart op onze hedendaagse en veelzijdige locatie. Een doorgedreven personalisering waarmee we nog meer aan de noden van onze klanten tegemoet willen komen.

Uitvaarten met hun eigen unieke stempel

Anderzijds zorgt onze creativiteit ervoor dat we elke uitvaart persoonlijk kunnen maken met audiovisuele facetten die volledig aansluiten bij het uitvaartverhaal van de overledene. Bovendien kunnen enorm veel persoonlijke accenten gelegd worden door de nabestaanden. De dienst en begrafenis maken we persoonlijk met unieke teksten en muziek die de herinneringen voor alle nabestaanden levend houden. Met veel liefde en empathie geven we de viering vorm en zorgen we voor de nodige begeleiding en nazorg.

Koffietafel in De Kapel
Receptie in De Kapel

Een extra troef van onze uitvaartlocatie is de mogelijkheid tot het organiseren van een koffietafel, receptie of walking dinner na afloop van de plechtigheid. Het uitgelezen moment voor een gezellig samenzijn, het maken van verbinding met elkaar en het levend houden van mooie herinneringen. Dit bij een hapje en drankje.