Ga verder naar hoofdcontent

New kid in town

Met Begrafenissen De Kapel is de regio Mechelen een nieuwe begrafenisondernemer rijker die door ervaringsdeskundigen Gooris & Van Camp wordt aangestuurd. Hierdoor kan Begrafenissen De Kapel op een enorm professioneel en vakkundig team van uitvaartplanners rekenen die hun job met hart en ziel doen.

De Kapel deel van het Sereni-netwerk

Vlak naast dit nieuwe uitvaartcentrum ligt de Kapel van de Goede Herder, een begrip in de regio Mechelen, Muizen en Boortmeerbeek. Deze ontheiligde kapel werd immers ontheiligd en volledig omgebouwd tot een hedendaagse en polyvalente evenementen- en uitvaartaula. Door de samenwerking van Sereni met de familie Costima, kon de Kapel omgetoverd worden in een unieke uitvaartlocatie die een enorme troef vormt. We kunnen er immers afscheidsplechtigheden organiseren voor elke geloofsovertuiging. Sterker nog, we kunnen hier op een zeer persoonlijke manier uitvaarten uit gaan werken en echt op maat gaan werken van de overledene.

Zo werken we met onze eigen voorgangers en bieden we een uniek kader waar eveneens koffietafels en recepties kunnen aangeboden worden. Dit alles passend binnen het unieke levensverhaal van de overledene en de wensen van de nabestaanden. Daarnaast ontwikkelden we ook een eigen app die ons helpt bij de audiovisuele ondersteuning binnen deze locatie.

Op die manier worden tekst en muziek op zo’n manier afgestemd dat ze passen binnen het unieke uitvaartverhaal van de overledene.