Ga verder naar hoofdcontent

Wijlen Herman & Hilde Melis – Onghena, startten in 1985 met een eerste uitvaartcentrum in Melsele. Met hun familiale service, aandacht voor het persoonlijke, de correcte en discrete aanpak werd al snel het onderscheid gemaakt. Doorheen de jaren werd het vertrouwen van heel wat families gewonnen, die telkens opnieuw een beroep kwamen doen op de Rouwcentrum Melis.

Dochter Nele Melis, eigenlijk boekhoudster van beroep, en schoonzoon Joeri Stuer, van oorsprong technisch tekenaar, namen het familiebedrijf in 2009 over. Ze zorgen voor de nodige vernieuwing en uitbreiding. Zo renoveerden ze de eerste vestiging in Melsele grondig, en voegden er nog een tweede vestiging aan toe in hartje Beveren. De voormalige videotheek is niet meer te herkennen: een grote aula met 225 zitplaatsen en 150 staanplaatsen, een kleine aula met 45 plaatsen, een ruimte voor koffietafels en voldoende parkeerplaatsen.

Ook de vestiging in Melsele mag er zijn, met 150 zitplaatsen, 100 staanplaatsen, een koffieruimte en ruime parkeerplaats. Ze sloten zich in de zomer van 2020 aan bij Sereni om met alle andere ondernemers “een stevig netwerk te vormen”, te genieten van de voordelen en ondersteuning van een groter team, en om de continuïteit te verzekeren.

Bezoek de vestiging.