Ga verder naar hoofdcontent

Constant Quirijnen begon als schrijnwerker in Brasschaat Maria-ter-Heide met begrafenissen rond 1926. Zijn jongste zoon Armand Quirijnen opende een vestiging in Brasschaat-Centrum in 1967 en opende in 1981 een rouwcentrum met kleine aula en groetkamers.

Als ceremoniemeester specialiseerde hij zich in protocol en huwelijken. Sigrid en Bruno Quirijnen stapten mee in de familiezaak in 1987. Na het pensioen van Armand werd in 2004 het uitvaartcentrum fors uitgebreid met een grotere aula, koffieruimte en 24 uurs familiekamers. Het organiseren van huwelijken werd stopgezet in 2005.  In 2010 werden de winkel, kantoren en ontvangstruimten volledig vernieuwd en uitgebreid. Net voor de oprichting van Sereni in 2016 werd het uitvaartcentrum opnieuw vergroot met een derde grote aula en een uitgebreide parking.

Kristof Ceuppens neemt de operationele taken bij Quirijnen geleidelijk aan over van Bruno Quirijnen als uitvaartondernemer. Sigrid blijft mede-ondernemer en Bruno richt zich vanaf 2016 volledig op de groei van het Sereni-netwerk.

Lieselotte Quirijnen
Lieselotte Quirijnen
Kristof Ceuppens
Kristof Ceuppens

Sinds 1 juli 2018 is Lieselotte Quirijnen, de dochter van Bruno Quirijnen, als uitvaartplanner mee in het team om verder te bouwen aan de toekomst en om uitvaart verder te vernieuwen.

Als ‘cornerstone bedrijf’ ligt Quirijnen (voorheen qui.be uitvaartzorg) mee aan de basis van Sereni en leggen we samen met het volledige Sereni-netwerk van uitvaartondernemers de fundamenten voor uitvaart van de toekomst.

Bezoek de vestiging.

Team Quirijnen