Ga verder naar hoofdcontent

ONTroerd Magazine #2 laat ons ontroeren door het ontwaken van de natuur, vol beloftes van planten en bomen.

Bijzonder, cultuur, Kennis, Kinderen, Muziek, Natuur, Rouw

ontroerd.be
Sereni ONTroerd uitvaartplanner Afscheid Life is your legacy

Ons laten ontroeren door het ontwaken van de natuur, vol beloftes van planten en bomen. Dat vermogen blijft essentieel. De sneeuwklokjes maken plaats voor krokussen, vergezeld met de trillende narcissen begroeten ze de verschijning van de prunus. Die bomen uit de rozenfamilie lopen vooruit op hun bladeren, gestimuleerd door een zon die nog steeds schuw is, maar meer welwillend. Het is lente, het seizoen van alle hoop, een seizoen dat glimlachen tovert op vele gezichten. Een seizoen dat zoekt naar vernieuwing.

Wie kan deze vernieuwing beter belichamen dan Arabelle Meirlaen? De befaamde topchef is voortdurend op zoek naar smaakexplosies. Arne Quinze verkent voor ons de kunst en de kleur van bloemen. En we mogen Peter De Graef niet vergeten, met hem zijn we het héle universum.

Sereni steunt Oekraïne 12-12

De beelden die we allemaal de afgelopen weken te zien kregen vanuit Oekraïne laten niemand onberoerd. Verschillende acties werden op poten gezet om de plaatselijke bevolking te steunen. Ook wij zijn grenzeloos solidair met Oekraïne en willen graag ons steentje bijdragen. Daarom hebben we besloten dat de opbrengst van ons magazine ONTroerd de komende twee maanden integraal naar Oekraïne 12-12 zal gaan.

ONTroerd Magazine verschijnt 4 keer per jaar.

www.ontroerd.be


Cover Magazine
Arne Quinze / Wildflower field sketch, 2022 / www.arnequinze.com