Ga verder naar hoofdcontent

In deze editie komen verschillende mensen aan bod die op een ontroerende manier vertellen over het afscheid nemen van een geliefde.

Bijzonder, cultuur, Kennis, Kinderen, Muziek, Natuur, Rouw

ONTroerd.be
ONTroerd Magazine #3

De zomer breekt los. De dagen worden langer en de nachten korter. De warmte geeft niet enkel de natuur maar ook mensen kracht en energie om te groeien en te bloeien. In deze periode staan rijping en duidelijkheid centraal. Het gaat over zaken zichtbaar maken en hiermee durven naar buiten te treden. Dit is iets wat ook geldt voor verdriet en afscheid nemen. Zoals Lyna de Leener, oprichtster van Balancio, het aanhaalt in dit magazine zien we vandaag dat rouwen wordt gezien als iets individueel, als iets dat we alleen moeten doorstaan. Met deze editie van ONTroerd willen we je op het hart drukken dat je dit proces niet alleen hoeft te doorstaan.

In deze editie komen verschillende mensen aan bod die op een ontroerende manier vertellen over het afscheid nemen van een geliefde. Zo heeft Hendrik De Brabandere het over hoe zijn collega’s hem hebben gesteund na het verlies van zijn zoon en hoe bedrijven kunnen omgaan met rouwende werknemers. De dertienjarige Yaren Lenie vertelt onder andere over hoe de organisatie Missing You haar geholpen heeft om de dood van haar mama in haar leven te verweven. Amy Indjai legt uit hoe ze door haar project en gelijknamige Instagrampagina ‘Ik rouw’ mensen ondersteunt bij het verlies van een dierbare. Het is aan jou om hun inspirerende verhalen en die van velen anderen te ontdekken in ons magazine.

www.ontroerd.be

ONTroerd Magazine #3: Cover door SmallStories – Karen Maenhout