Ga verder naar hoofdcontent

Een warm en troostend magazine over de kringloop van het leven, ONTroerd magazine verschijnt twee keer per jaar.

Bijzonder, cultuur, Historiek, Kennis, Kinderen, Muziek

Abonneer je op ONTroerd Magazine

“Life is what happens to you, while you’re busy making other plans.” Dat zong John Lennon in het prachtlied ‘Beautiful Boy’. En of hij gelijk had. Het leven is wat je overkomt, terwijl je druk bezig bent andere plannen te maken.
Een kringloop, een mallemolen, het leven is vanaf het prille begin soms alles tegelijk. Het magazine ONTroerd staat daarbij even stil en wil zo een rustpunt vormen. Allemaal via integere gesprekken met mensen die meerwaarde bieden. En ook met aandacht voor nieuwe rouwculturen en die andere benadering van de dood. Hoort daar een filosofie bij?
Best wel. Omdat elk einde ergens een nieuw begin is.

ONTroerd magazine verschijnt tweemaal per jaar – telkens in oktober en april.

Ten tweeden male

Gaea Schoeters (1976) is auteur, journalist en librettist. Ze debuteerde met korte verhalen en schreef onder meer het reisboek Meisjes, moslims en motoren, de literaire thriller Diggers en de romans De kunst van het vallen, Zonder titel #1 en Trofee.

Voor ONTroerd Magazine schreef Gaea Schoeters een kortverhaal, een verhaal over de liefde en het leven. Ontvangt u graag het verhaal “Ten tweeden male” van Gaea Schoeters in uw mailbox? Vul het formulier in en wij bezorgen het u digitaal. https://ontroerd.be/gaea-schoeters/