Ga verder naar hoofdcontent

Een afscheid van een dierbare is emotioneel zwaar en moeilijk. Bij Begrafenissen Allemeersch vinden wij het daarom belangrijk om een uitvaart met de grootste zorg uit te werken en te begeleiden zodat nabestaanden de kans krijgen om op een warme en persoonlijke manier afscheid te nemen van hun geliefde, vriend of familielid.

Als jonge en dynamische begrafenisondernemer focussen we ons op de regio Aartrijke-Torhout-Eernegem en zorgen we voor een moderne en persoonlijke touch op elke dienst. Met de nodige empathie en respect proberen we samen met jou een uitvaartconcept uit te werken dat past bij het leven, maar ook de waarden en normen van de overledene en zijn of haar nabestaanden. Dit op een locatie die bij de overledene past.

Unieke uitvaarten met de nodige dynamiek en persoonlijke accenten

Bij een persoonlijk afscheid op maat hoort een uniek uitvaartverhaal op een unieke locatie. Ons team gaat samen met jou aan de slag om op een moderne manier en met de nodige dynamiek een troostend afscheid te verzorgen. Samen met jou gaan ze op zoek naar de ideale locatie die voor jou of de overledene een bepaalde betekenis heeft.

Zo kan de dienst georganiseerd worden in de huiselijke sfeer van de eigen woning, maar kunnen we ook een plek in de natuur opzoeken, een zaal die bepaalde herinneringen oproept of de keuze leggen bij onze eigen uitvaartaula.

Met behulp van muziek en persoonlijke teksten proberen we de herinnering levend te houden en te focussen op het leven. Met de nodige empathie gaan we de viering voor. Maar we kunnen ook steeds beroep doen op een voorganger uit de eigen kring indien gewenst.

Oog voor traditie

Bij Begrafenissen Allemeersch in Aartrijke, Eernegem en Torhout dragen we ook traditie hoog in het vaandel. Opteer je liever voor een religieuze en traditionele uitvaart, dan werken we deze samen met jou uit met respect van jouw waarden en normen en die van de overledene. In samenspraak met de priester van de eigen parochiekerk maken we er op die manier een mooi moment van troost van, waarbij we zoveel mogelijk persoonlijke accenten proberen leggen.

Koffietafel na de viering

Een gezellig moment van samenzijn, waarin nabestaanden, vrienden en kennissen troost kunnen vinden, kunnen napraten en herinneringen bovenhalen is onlosmakelijk verbonden met een geslaagde uitvaartdienst.

Daarom vinden we het ook belangrijk om een rouwmaaltijd aan te kunnen bieden met de nodige persoonlijke accenten die aansluiten bij jouw wensen. Een walking dinner of receptie? Of toch maar een traditionele koffietafel? Samen met jou realiseren we het totaalconcept om een mooi moment van verbinding te creëren.