Ga verder naar hoofdcontent

Een uitvaart moet een mooi en persoonlijk moment van afscheid zijn. Een herinnering die door nabestaanden gekoesterd kan worden en voor troost zorgt in moeilijke tijden.

Begrafenissen Gooris & Van Camp wil ervoor zorgen dat een begrafenis voor jou een bijzondere herinnering wordt en een ode aan het leven van de overledene. Geen betere manier om dit te doen dan aan de hand van een unieke en persoonlijke uitvaart op maat. Met onze innovatieve en hedendaagse drive, respect voor traditionele waarden en normen én generatielange expertise, kunnen we er samen met jou een dienst van maken waaruit sterkte kan gehaald worden.

Dit met de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding van onze kant uit, voor, tijdens en na de uitvaart. Dit in het bijzonder voor de regio Boortmeerbeek, Hever, Schiplaken, Kampenhout, Zemst, Hofstade, Mechelen, Muizen, Bonheiden en Rijmenam.

Traditionele diensten, los van elke geloofsovertuiging

Bij Begrafenissen Gooris & Van Camp zijn we expert in traditionele diensten waarbij we de waarden en normen respecteren, los van gelijk welke geloofsovertuiging. In overleg met de priester van de eigen parochie geven we in samenspraak met jou de begrafenis vorm. Op onze unieke uitvaartlocatie De Kapel beschikken we echter ook over eigen voorgangers die diensten kunnen leiden met respect voor de waarden en normen van het geloof van de overledene en zijn of haar familie.

Door gebruik te maken van unieke teksten en zelfgekozen muziek, proberen we de dienst te personaliseren en jou een eigen stempel op de viering te laten drukken.

Begrafenissen met een persoonlijke toets

Waar we bij Begrafenissen Gooris & Van Camp echt in uitblinken, zijn unieke uitvaartverhalen en- concepten. Samen zoeken we datgene dat een unieke stempel kan drukken op de uitvaart van jouw dierbare. We gaan samen op zoek naar een betekenisvolle en persoonlijke locatie (in de natuur, één van onze uitvaartaula’s, een zaal die specifieke herinneringen oproept, de gezellige en huiselijke sfeer van je eigen woning of tuin,…). Ook de kist of urne kunnen we individualiseren.

De dienst zelf maken we persoonlijk met unieke teksten en muziek die de herinneringen voor alle nabestaanden levend houden. Maar ook het rouwprentje kunnen we afstemmen naar wens. Dit alles om een warm en liefdevol moment te creëren en de herinnering diep te koesteren. Met veel liefde en empathie geven we de viering vorm en zorgen we voor de nodige begeleiding en nazorg.

De Kapel

Kies je voor onze uitvaartlocatie De Kapel, dan kan je hier ook een koffietafel, receptie of walking dinner organiseren na de uitvaartdienst. Het perfecte moment om samen na te praten, herinneringen op te halen en troost te vinden bij elkaar tijdens deze moeilijke periode. Het concept hiervoor, werken we eveneens samen met jou uit.

Koffietafel in De Kapel
Receptie in De Kapel