Ga verder naar hoofdcontent

Op zoek naar een begrafenisondernemer voor de regio Brasschaat, Schoten, Brecht, Sint-Job-in-‘t-Goor, Schilde, ’s Gravenwezel, Wuustwezel, Ekeren, Merksem, Kalmthout, Kapellen en omgeving? Met oog voor detail en de kunst om een uitvaart in te kleden met empathie en een persoonlijke toets? Dan ben je bij Begrafenissen Quirijnen aan het juiste adres.

Al generaties lang zijn wij verankerd in de regio Brasschaat en voelen we als geen ander aan welke locaties en welke invulling kan gegeven worden aan een begrafenis. Zelf zijn we ervan overtuigd dat persoonlijke en intieme begrafenissen – die het leven en de persoonlijkheid van de overledene centraal zetten- voor troost en verbinding kunnen zorgen. En dat ze voor nabestaanden een mooi moment van afscheid vormen om een verlies een plaats te kunnen geven.

Ruimte voor traditie en innovatie

Als begrafenisondernemer vinden we het belangrijk om een uitvaart op maat te kunnen organiseren waar de persoonlijkheid en het leven van de overledene centraal staan. Dit om een warm en liefdevol moment te creëren, mooie herinneringen boven te halen en de ruimte te geven om persoonlijke accenten te leggen.

Dit kan in ons uitvaartcentrum in Antwerpen, die geschikt is voor intieme en grote plechtigheden. Maar dit kan tevens op een locatie en tijdstip naar keuze: in openlucht, de huiselijke sfeer van de eigen woning of tuin, een zaal die een bepaalde betekenis heeft of herinnering oproept,… Door met foto’s, muziek en persoonlijke teksten te werken, proberen we een uniek uitvaartverhaal te creëren samen met jou dat iedereen troost kan bieden.

Daarnaast zijn we eveneens specialist in traditionele diensten en uitvaarten. Ben je eerder gewonnen voor het idee van een klassieke begrafenis in de eigen parochie van de overledene? Dan zitten we graag samen met jou en de priester om de dienst vorm te geven, de gepaste gebeden en teksten te selecteren en ook de muziekkeuze af te stemmen.

Verhalen delen rond de rouwtafel

Niet alleen verzorgen wij de dienst of plechtigheid. Ook na de begrafenis voorzien wij jou graag van goede zorgen. Gezellig napraten, herinneringen ophalen en troost vinden, gaat steeds makkelijker bij een lekkere maaltijd. Een buffet, koffietafel of walking dinner? Samen met jou gaan wij op zoek naar het juiste format en zoeken we een menu en cateraar die bij jouw verwachtingen en wensen passen.