Ga verder naar hoofdcontent

Bij Begrafenissen De Rycke in Aalst willen we er keer op keer voor zorgen dat een uitvaart een bijzondere herinnering kan zijn voor nabestaanden.

Geen betere manier om dit te doen dan aan de hand van een unieke en persoonlijke uitvaart op maat. Met onze hedendaagse en innovatieve drive, doorspekt met generatielange ervaring en expertise, kunnen we er samen een prachtige dienst van maken met de nodige persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Specialist in traditionele diensten met eigentijdse toets

Bij Begrafenissen De Rycke zijn we gespecialiseerd in een traditionele uitvaart met een hedendaagse, moderne touch in de regio Aalst. Een kerkelijke dienst met respect voor de tradities in de eigen parochiekerk aangevuld met een moderne of meer intieme insteek, zorgt voor een waardig en respectvol afscheid.

Wij helpen je graag verder om op deze klassieke manier afscheid te nemen en een eigen stempel te drukken op de viering. Dit steeds in overleg met de priester van de eigen parochie.

Oog voor innovatie en unieke uitvaarten

Waar Begrafenissen De Rycke echt in uitblinkt, zijn unieke en persoonlijke uitvaarten in Aalst. Wij hebben uitvaartbegeleiders en moderators in dienst met een jarenlange ervaring op de teller in het plannen en organiseren van een warme en persoonlijke afscheidsdienst.

Samen zoeken we datgene dat een unieke stempel kan drukken op de uitvaart van jouw dierbare. We gaan samen op zoek naar een betekenisvolle en persoonlijke locatie (in de natuur, één van onze aula’s, een zaal die specifieke herinneringen oproept, de gezellige en huiselijke sfeer van je eigen woning of tuin,…).

Ook de kist of urne kunnen we individualiseren door deze te beschilderen of wrappen. De dienst en begrafenis maken we persoonlijk met unieke teksten en muziek die de herinneringen voor alle nabestaanden levend houden. Maar ook het rouwprentje kunnen we afstemmen naar wens. Dit alles om een warm en liefdevol moment te creëren en de herinnering diep te koesteren.

Koffietafel of buffet na de uitvaart of begrafenis

Na de dienst volgt een moment van rouwen en herinneringen ophalen bij een hapje en een drankje. De manier waarop we dit aanpakken nemen we op voorhand met jou door. Zo kunnen we een klassieke koffietafel met koffiekoeken organiseren maar ook een buffet of receptie behoren tot de mogelijkheden.

Een ceremonie buiten
Crematorium Aalst © Simone Bossi
Crematorium Aalst © Simone Bossi

Bij Sereni is elk afscheid uniek.

  • Wij komen tot bij je thuis om de uitvaart inhoudelijk vorm te geven.
  • Zorgen voor een draaiboek en begeleidende sprekers.
  • We dragen zorg voor jouw wensen en schrijven het levensverhaal van jouw dierbare.