Ga verder naar hoofdcontent

Op zoek naar een geschikte begrafenisondernemer in de regio Kortrijk, Heule, Gullegem en Kuurne met oog voor detail en de kunst om een uitvaart in te kleden met empathie en een persoonlijke toets? Dan ben je bij Debonné aan het juiste adres.

Verankerd in de ruime omgeving van Kortrijk, voelen we als geen ander aan wat er leeft in de regio en op welke manier we het best een invulling geven aan uitvaarten. Zelf zijn we ervan overtuigd dat persoonlijke en intieme begrafenissen – die het leven en de persoonlijkheid van de overledene centraal zetten- voor troost en verbinding kunnen zorgen en het sluitstuk vormen van een mooi en sereen afscheid.

Een informele viering van het leven

Een uitvaart op maat in de regio Kortrijk is waar we bij Begrafenissen Debonné voor staan. Met een persoonlijke en liefdevolle dienst willen we een uitvaartverhaal op maat brengen waar het leven en de persoonlijkheid van de overledene centraal staan en gevierd worden. Dit om een warm moment van troost te creëren en dierbare herinneringen boven te halen.

In de regio Kortrijk, Heule, Kuurne en Gullegem beschikken we met Aula Uitzicht over een eigen locatie waar we een persoonlijke en moderne toets kunnen geven aan de uitvaartdienst. We zorgen voor een discreet, intiem en sereen afscheid waarbij we een hedendaags verhaal willen brengen.

Tegelijk willen we je ook de ruimte geven om persoonlijke accenten te leggen met de geschikte afscheidslocatie. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar een locatie die herinneringen oproept of betekenisvol was in het leven van de overledene of de nabestaanden, opteren we voor de huiselijkheid van de eigen woning of tuin of een zaal.

Traditionele uitvaarten

We geven uitvaarten graag een persoonlijke toets en laten er graag een nieuwe wind doorheen waaien, maar tegelijk hebben we jarenlange ervaring in traditionele uitvaarten waarbij we respect voor religieuze waarden en normen hoog in het vaandel dragen.

Opteer je liever voor een klassieke begrafenis in de eigen parochie van de overledene? Dan maken we hier met jou graag een mooi en waardig uitvaartverhaal van. In samenspraak met jou en de eigen priester geven we de dienst vorm, kiezen we gepaste teksten en gebeden en stemmen we ook de muziekkeuze af.

Herinneringen delen rond de koffietafel

Niet alleen verzorgen wij de dienst of plechtigheid. Ook na de begrafenis zorgen wij voor een gezellig moment waarop kan worden nagepraat en herinneringen bovengehaald kunnen worden.

Troost vinden gaat steeds makkelijker bij een lekkere maaltijd. Kies je voor een koffietafel of buffet of ben je eerder gewonnen voor het idee van een walking dinner? Samen met jou gaan we op zoek naar het juiste concept en een passend menu in samenspraak met de cateraar.