Ga verder naar hoofdcontent

Een afscheid van een dierbare is emotioneel zwaar en moeilijk. Bij Rouwcentrum Feyaerts vinden wij het belangrijk om een uitvaart met de grootste zorg uit te werken en te organiseren op een bijzondere locatie waar in alle rust en sereniteit afscheid kan genomen worden. Dit in de regio Haacht, Wespelaar, Werchter, Herent, Wijgmaal en Leuven.  

Met onze moderne aanpak, de nodige empathie en respect voor de wensen van vrienden en familie proberen we steeds een uniek uitvaartconcept uit te werken.

Een unieke uitvaart op een unieke locatie

Een persoonlijk afscheid op maat? Daar hoort eveneens een unieke locatie bij. Het team van Rouwcentrum Feyaerts creëert steeds jarenlang eigentijdse uitvaarten met een moderne twist, dit met oog voor de persoonlijkheid en het persoonlijke levensverhaal van de overledene.

Samen met jou gaan ze op zoek naar de kleine details om de puntjes op de ‘i’ te zetten tijdens de dienst en gaan ze op zoek naar een betekenisvolle en persoonlijke locatie (de huiselijke sfeer van je eigen woning, een zaal die mooie herinneringen oproept, een bos,…).

In onze uitvaartaula in Haacht kan je steeds terecht voor een serene en moderne aanpak in een intieme sfeer en omgeving. Met unieke teksten en muziek proberen we daar bovendien de herinneringen levende te houden en de nabestaanden troost te bieden. Met veel warmte en gevoel voor empathie gaan wij telkens de viering voor.

In deze aula bieden wij live streaming aan alsook kan er een opname gemaakt worden.

Traditionele begrafenissen en crematies voor elke levensbeschouwing

Bij Rouwcentrum Feyaerts zijn we daarnaast tevens gespecialiseerd in traditionele uitvaarten, met veel respect en oog voor traditionele waarden en normen die passen bij elke levensbeschouwing. Met de nodige dynamiek, geven we een traditionele dienst een eigen twist, maar met respect voor de tradities in de eigen parochiekerk en met het nodige overleg met de priester.

Ook indien je opteert voor een andere religieuze dienst, helpen we je graag deze mee vorm te geven, teksten en gebeden uit te kiezen en voor de muzikale inkleding te zorgen. Dit om een zo waardig en toch persoonlijk mogelijk afscheid te creëren.

Koffietafel of receptie na de uitvaart

Een uitvaartdienst is voor ons pas geslaagd wanneer er na afloop een gezellig moment van samenzijn wordt gecreëerd voor de nabestaanden. Samen herinneringen ophalen, anekdotes vertellen en verbinding maken gaat vlotter bij een hapje en een drankje.

Samen met onze partners helpen we je ook hier om de juiste keuze te maken die past binnen jouw wensen en budget. Een traditionele koffietafel of eerder een receptie of walking dinner? Samen gaan we aan de slag met het concept.