Ga verder naar hoofdcontent

Een waardig afscheid kan bij het overlijden van een dierbare een moment van troost en rouw bieden voor familie, vrienden en kennissen. Een persoonlijk en uniek afscheid vormt daarbij het ultieme sluitstuk en een moment van warmte en liefde om herinneringen boven te halen.

Begrafenisondernemer Haast uit Kapellen begeleidt jou graag bij dit proces en stippelt met jou mee uit hoe de uitvaart vorm wordt gegeven. Van een traditionele kerkelijke dienst of een begrafenis in één van onze intieme aula’s tot een uniek concept op een afscheidslocatie naar keuze. Wij schrijven samen met jou mee het gepaste uitvaartverhaal.

Traditionele begrafenissen of een dienst in onze aula’s in Kapellen

Begrafenissen Haast is gespecialiseerd in traditionele diensten met een unieke touch. In samenspraak met de priester van de eigen parochie denken we niet alleen een concept uit voor de begrafenis, die perfect bij de overledene past, ook zorgen we ervoor dat met veel respect de traditionele waarden en normen gerespecteerd blijven.

Begrafenis Antwerpen, Kapellen, Ekeren, Stabroek en Essen
Interieur uitvaartlocatie Kapellen, Kalmthout, Putte, Essen en Stabroek

Zo komen we tot een unieke viering van het leven waarbij we mee de gebedsdienst in goede banen leiden en accenten leggen met zelfgekozen teksten en muziek. Kies je voor een niet-religieuze en intieme plechtigheid? Dan kan je terecht in onze uitvaartaula’s in Brasschaat (Antwerpen) voor een uitvaartplechtigheid naar keuze. Ook hier begeleiden wij jou stap voor stap door het proces en zorgen wij voor een uitvaartverhaal op maat.

Uitvaartlocatie begrafenissen regio Kapellen, Kalmthout, Putte, Essen en Stabroek

Begrafenissen op locatie

Creatieve concepten zijn onze specialiteit. Samen met jou denken we niet alleen mee over een unieke en persoonlijke, warme invulling van de uitvaartdienst, ook begeleiden we je graag in de keuze voor een unieke uitvaartlocatie.

Geen fan van een uitvaart in een kerk of niet gewonnen voor een uitvaartaula, dan gaan we met jou op zoek naar een locatie die wel past: een persoonlijke en betekenisvolle locatie zoals een bos, een mooie zaal die voor jou specifieke herinneringen oproept, de sfeer van de eigen woning,… en dit op een tijdstip naar keuze. Ook hier leggen we met bloemen, drukwerk, muziek en teksten gepersonaliseerde accenten.

Buitenlocatie met tent voor begrafenis

Koffietafel na de begrafenis

Een koffietafel is een gezellig moment van samenzijn met familie en vrienden. Wij kleden dit helemaal in op jouw maat: formeel of informeel. In ons uitvaartcentrum organiseren we voor jou een receptie, walking dinner of koffietafel om na te praten, herinneringen op te halen en samen te rouwen. Verdere praktische zorgen rond de organisatie nemen we ook hier graag uit handen.