Ga verder naar hoofdcontent

Een afscheid van een dierbare is emotioneel zwaar en moeilijk. Bij Begrafenissen Pollie vinden wij het belangrijk om een uitvaart met de grootste zorg uit te werken en te begeleiden zodat nabestaanden de kans krijgen om op een warme en persoonlijke manier afscheid te nemen van hun geliefde, vriend of familielid.

Wij specialiseerden ons daarom in uitvaarten op maat in Menen en omliggende regio (Wervik, Wevelgem, Lauwe, Geluwe, Rekkem). Al drie generaties lang proberen we met onze moderne aanpak, de nodige empathie en respect voor de wensen van vrienden en familie steeds een uniek uitvaartconcept uit te werken zodat de overledene een op-en-top persoonlijke begrafenis krijgt, helemaal eigen aan zijn of haar verhaal.

Niet alleen hebben we de nodige kennis en expertise in huis om dit alles te realiseren, ook bieden we de nodige ondersteuning om ook jou tijdens dit moeilijke proces optimaal te kunnen begeleiden.

Unieke begrafenissen met persoonlijke accenten op een locatie naar keuze

Een persoonlijk afscheid op maat? Daar hoort eveneens een unieke locatie bij. Onze begrafenisondernemers zijn reeds jarenlang in dienst en hebben het plannen en organiseren van een warme en persoonlijke afscheidsdienst helemaal in de vingers. Samen met jou gaan ze op zoek naar de kleine details om de puntjes op de ‘i’ te zetten tijdens de dienst en een betekenisvolle en persoonlijke locatie (de huiselijke sfeer van je eigen woning, een zaal die mooie herinneringen oproept, een bos, onze uitvaartaula,…).

Met unieke teksten en muziek proberen we de herinneringen levende te houden en de nabestaanden troost te bieden. Met veel warmte en gevoel voor empathie gaan wij de viering voor en begeleidt Begrafenissen Pollie de ceremonie om een speciaal moment van afscheid te creëren.

Traditionele begrafenissen

Bij Begrafenissen Pollie zijn we daarnaast ook gespecialiseerd in traditionele uitvaarten. Met de nodige dynamiek, geven we een traditionele dienst een eigen twist, maar met respect voor de tradities in de eigen parochiekerk en met het nodige overleg met de priester. Dit om een zo waardig mogelijk afscheid te creëren.

Koffietafel na de viering

Een geslaagde uitvaartdienst is pas compleet wanneer er een gezellig moment van samenzijn wordt gecreëerd voor familie en vrienden. Samen herinneringen ophalen, anekdotes vertellen en samen rouwen en verbinding maken, gaat altijd beter bij een hapje en een drankje.

We helpen je om ook hier persoonlijke accenten te leggen. Een traditionele koffietafel? Een walking dinner? Of een receptie? Samen met jou komen we tot het concept dat past bij het verhaal van de overledene.