Ga verder naar hoofdcontent

Afscheid nemen is één van de moeilijkste ervaringen die je in je leven meemaakt. Daarom vinden wij het bij Van Dael zo belangrijk om van een uitvaart een bijzondere herinnering te maken die nabestaanden kunnen koesteren. En hoe doe je dat beter dan met een persoonlijke en unieke uitvaart op maat van de overledene en met respect voor de wensen van familie en vrienden?

Bij Van Dael hebben we drie generaties lang de kennis en expertise in huis om een kwaliteitsvolle en unieke uitvaart neer te zetten met de nodige persoonlijke aandacht en emotionele ondersteuning. Maar hoe ziet zo’n afscheid eruit? Wat kan en wat niet?

Traditionele begrafenissen

Bij Begrafenissen Van Dael zijn we specialist in klassieke uitvaarten. Een kerkelijke dienst met respect voor traditie in de eigen parochiekerk of in een kathedraal, zorgt voor een waardig en respectvol afscheid. Wij helpen je graag verder om op deze traditionele manier afscheid te nemen, de gebedsdienst in goede banen te leiden en de viering te personaliseren. Dit alles in samenspraak met de priester van de eigen parochie.

Unieke uitvaarten

Ben je meer gewonnen voor een persoonlijk afscheid op maat? Ook dan ben je bij Van Dael aan het juiste adres. Wij hebben uitvaartplanners en- begeleiders in dienst met jarenlange ervaring in het plannen en organiseren van een warme en persoonlijke afscheidsdienst. We zoeken samen met jou een aangename, unieke, betekenisvolle of persoonlijke locatie (in een bos, in een grote aula, een mooie zaal die specifieke herinneringen oproept, in de gezellige en huiselijke sfeer van je eigen woning of tuin,…) op een tijdstip naar keuze.

De dienst en begrafenis maken we persoonlijk met unieke teksten en muziek die de herinneringen voor alle nabestaanden levend houden. Met veel liefde en empathie gaan we de viering voor en begeleiden we bij Begrafenissen Van Dael de ceremonie om zo een mooi en liefdevol moment te creëren.

Koffietafel na de viering

Een koffietafel is een moment van samenzijn met familie en vrienden. Het moment om samen te rouwen, ideaal om verbinding te maken en bovenal mooie herinneringen op te halen bij een hapje en een drankje. Hoe je dit concept invult, nemen we samen met jou op voorhand door. Kies je voor de klassieke koffietafel met pistolets en koffiekoeken? Of ben je voorstander van een walking dinner of een gezellige receptie?

De mogelijkheden zijn eindeloos.