Ga verder naar hoofdcontent

Sereni versterkt het netwerk van ondernemers. Zo vervoegt familiebedrijf Begrafenissen Timmerman (regio Brugge) , Begrafenissen Reweghs-Pipeleers (provincie Limburg). In Wallonië vervoegen uitvaartonderneming Thierry Cals en het uitvaartcentrum Delval ons netwerk.

Bijzonder, Historiek, Kennis, Locatie, Rouw

Sereni versterkt het netwerk van ondernemers. Zo vervoegt familiebedrijf Begrafenissen Timmerman ons netwerk. Deze uitvaartondernemer heeft vestigingen in Loppem, Sint-Michiels en Oostkamp. Ook Begrafenissen Reweghs-Pipeleers treedt bij het Sereni netwerk. Met hun filialen in onder andere Diepenbeek, Zonhoven en Lummen zet Sereni meteen ook een eerste stap in de provincie Limburg. In Wallonië vervoegen uitvaartonderneming Thierry Cals en het uitvaartcentrum Delval ons netwerk. Thierry Cals is een gevestigde waarde in regio Andene, waardoor Sereni nu ook aanwezig is in provincie Namen. Dankzij de aansluiting met het uitvaartcentrum Delval versterken we ons in de regio van Doornik.

>> Begrafenissen Timmerman
>> Begrafenissen Reweghs-Pipeleers 
>> Begrafenisondernemer Thierry Cals
>> Uitvaartcentrum Delval


Begrafenissen Reweghs-Pipeleers is een gerenommeerd bedrijf met vestigingen in Aarschot, Tielt-Winge, Diepenbeek, Zonhoven en Lummen. Op die manier zet Sereni ook meteen de eerste stap in de provincie Limburg. Sereni krijgt er een dynamische ondernemer en een gemotiveerd team bij. Dit is de eerste stap in de ambitie om ook in Limburg een mooi netwerk van kwaliteitsvolle begrafenisondernemers uit te bouwen.

>> Begrafenissen Reweghs-Pipeleers Deze zomer kreeg Sereni versterking in West-Vlaanderen met Begrafenissen Timmerman. Een zorgvuldig opgebouwd en succesvol familiebedrijf, dat nu de groei verder wil zetten binnen ons netwerk. Begrafenissen Timmerman telt inmiddels drie vestigingen nabij Brugge: Loppem, Sint- Michiels en Oostkamp.

>> Begrafenissen Timmerman

Sinds 1998 ontvangt Uitvaartcentrum Delval de nabestaanden van Doornik in een warme, verzorgde en gepersonaliseerde ruimte, die met de grootste zorg is ingericht door Aurore Fourmeaux. Door deze toetreding versterkt Sereni zich in Doornik. Aurore en haar team ontvangen de families en begeleiden hen tot een uitvaart met persoonlijke accenten waar troost centraal staat.

>> Uitvaartcentrum Delval

Dankzij de toetreding van uitvaartonderneming Thierry Cals is Sereni aanwezig in regio Namen. Thierry Cals bouwde een modern en helder uitvaartcentrum te Andenne. Hij en zijn team zullen hun missie bij de gezinnen voortzetten en ondersteunen.

>> Begrafenisondernemer Thierry Cals


Enkele van onze uitvaartondernemers zullen binnenkort ook afscheid terugbrengen naar het hart van de stad. Uitvaartcentrum Sereni Van Dael zal begin volgend jaar een nieuw rouwcentrum openen op de Grote Markt in Sint-Niklaas. Het rouwcentrum zal naast een aula ook over een uitvaartwinkel, kantoren en een magazijn beschikken. Ook Sereni De Polder opent een nieuw filiaal in het centrum van Stabroek. Op deze manier wilt deze uitvaartondernemer zich helemaal integreren in de poldergemeenschap.

>> Sereni Van Dael
>> Sereni De Polder