Ga verder naar hoofdcontent

Sinds 1998 ontvangt uitvaartondernemer Delval families uit de regio Doornik en omstreken. Het uitvaartcentrum is warm en zorgvuldig ingericht door Aurore Fourmeaux. Aurore Fourmeaux is een vrouw met passie voor haar werk en een vat vol innovatieve ideeën. Om al haar ideeën effectief te kunnen uitvoeren heeft ze besloten om zich aan te sluiten bij het Sereni netwerk.

Bijzonder, Historiek, Kennis, Locatie, Rouw

Uitvaartcentrum Delval

Sinds 1998 ontvangt uitvaartondernemer Delval families uit de regio Doornik en omstreken. Het uitvaartcentrum is warm en zorgvuldig ingericht door Aurore Fourmeaux en beschikt over een eigen parking. De uitvaartonderneming wordt geleid door Belinda, Ophélie en Aurore, drie attente dames die al heel wat ervaring hebben opgedaan in de uitvaartsector. Zij doen steeds hun uiterste best om de nabestaanden zo goed mogelijk te ontvangen.

Belinda staat in voor alles wat met administratie te maken heeft. Daarnaast heet zij de families ook welkom in zowel het uitvaartcentrum als in de winkel. In onze uitvaartwinkel kan u prachtige bloemstukken en tal van decoratie- en begrafenisartikelen vinden waaronder urnen en fotokaders.  Ophélie is voor haar beurt verantwoordelijk voor de verzorging van het lichaam van de overledene. Zij zorgt ervoor dat de overledene er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Hoewel Ophélie vooral achter de schermen werkt, is haar werk van onschatbare waarde. Zij zorgt voor een zekere rust en kalmte bij de nabestaanden wat het rouwproces bevordert. Een klant noemde haar ooit zelfs ‘de Picasso van de dood’, uit dank voor de goede zorgen voor zijn overleden vrouw.  Aurore is de leidinggevende bij uitvaartcentrum Delval. Zij ontvangt de families van de overledene en werkt samen met hen een uitvaart op maat van de overledene en de nabestaanden uit. Daarnaast heeft Aurore ook met een oog voor detail het uitvaartcentrum ingericht. Op deze manier kunnen de families en nabestaanden afscheid nemen van hun overleden dierbare in een intieme, warme en huiselijke omgeving.

Aurore Fourmeaux is een vrouw met passie voor haar werk en een vat vol innovatieve ideeën. Om al haar ideeën effectief te kunnen uitvoeren heeft ze besloten om zich aan te sluiten bij het Sereni netwerk. Sereni zal haar dan ook de nodige steun verlenen om haar nieuwe projecten te realiseren en de ontwikkeling van uitvaartonderneming Delval in de regio van Doornik en omstreken voort te zetten.