Ga verder naar hoofdcontent

BELLEGEM-MARKE: Planckaert Uitvaartzorg, al decennia actief als uitvaartondernemer in Bellegem, draagt voortaan ook het Sereni kwaliteitslabel. De plannen voor het nieuwe uitvaartcentrum krijgen op die manier een nog grotere betekenis dan voorzien. Het nieuwe uitvaartcentrum dat zal openen op 1 oktober 2020,  zal ter beschikking staan voor alle Sereni uitvaartplanners in regio Kortrijk.

Planckaert Uitvaartzorg is al decennia een begrip in het zuiden van Kortrijk. Wie in Bellegem, Rollegem, Kooigem of Aalbeke woont, kent de familie of op zijn minst één van de drie toegewijde generaties van de familieonderneming. De passie voor de uitvaartzorg vertalen ze al jaren in een gepersonaliseerde dienstverlening waarbij men respect heeft voor de regionale tradities en de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. 

Elke dag streven naar kwaliteit betekent continu op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen en technieken om een perfect afscheid te garanderen voor de nabestaanden. Sereni is een kwaliteitslabel, een garantie op dat perfecte afscheid en een gewaarborgde kwaliteit van onze zorg. Sereni ondersteunt ons, deelt expertise en zorgt voor nieuwe diensten en toepassingen die ons de tijd geven om bezig te zijn met wat echt belangrijk is: een correct afscheid!

Colette Planckaert

We streven bij elke uitvaart opnieuw naar een waardig afscheidsmoment. De aandacht en zorg die we besteden aan de overledene en de nabestaanden zijn onze prioriteit. Daarvoor willen we maximaal inzetten op alles wat de uitvaartsector te bieden heeft. Als we optimale kwaliteit willen blijven leveren, dan moeten we dat doen in de beste omstandigheden. Daarom stappen we mee in het netwerk van Sereni. 

Uitvaartcentrum Leiekant als nieuw verbindingspunt in Kortrijk

Voor de regio Kortrijk is dit nieuwe centrum een opportuniteit om diensten op een moderne manier te kunnen laten doorgaan met audio en video in een hedendaags kader. Maar met Sereni slagen we de handen in elkaar en delen we niet alleen expertise maar ook infrastructuur. 

Met Sereni komen we samen in het nieuwe uitvaartcentrum Leiekant en dat mag je best letterlijk nemen. Het nieuwe uitvaartcentrum zal ingeschakeld worden in het Sereni-netwerk waardoor alle partners van Sereni gebruik kunnen maken van deze nieuwe locatie. Dat betekent dat ook families die samenwerken met andere Sereni-partners welkom zijn in Leiekant.

Randy Couckuit

Naast Planckaert,  zullen volgende uitvaartplanners van Sereni van in het begin deel uitmaken van Leiekant: Bloyart, D’haene, Rigole en Debonné.

Het uitvaartcentrum beschikt onder meer over een overdekte parking, moderne ontvangstruimtes, een familiekamer om het afscheid te bespreken en 4 hedendaagse rouwkamers. De grote aula die uitgerust is met alle audiovisuele technieken, biedt heel wat extra opportuniteiten voor afscheidnemende families uit onze streek.

Dit nieuwe uitvaartcentrum wordt een aanvulling op de bestaande Sereni uitvaartcentra. Families hebben steeds de vrije keus te opteren voor een Sereni locatie dat hen het best schikt.