Ga verder naar hoofdcontent

Allemeersch

Begrafenisondernemer Brugge

Vroeg of laat wordt iedereen getroffen door het verlies van een dierbare.

Afscheid nemen van een familielid of vriend is dan ook één van de zwaarste momenten in een mensenleven. Tijdens deze emotioneel zware periode willen we je dan ook graag als een vertrouwenspartner bijstaan. Als begrafenisondernemer regelen we zo niet alleen de praktische kant van een uitvaart, ook vertalen we graag de wensen van de nabestaanden en overledene in een uniek en persoonlijk uitvaartverhaal. Een mooi afscheid is immers noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaats te kunnen geven, een moment van verbinding en troost.

Dit doen we met een sterke lokale verankering in de regio’s Aartrijke, Eernegem, Zedelgem, Loppem, Zerkegem, Oostkamp, Torhout en Ichtegem.

 • Uitvaartcentrum Eernegem
  Bruggestraat 112
  8480 Eernegem

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartwinkel
  • Familiekamers
 • Uitvaartcentrum Aartrijke
  Steenstraat 1
  8211 Aartrijke

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartaula
  • Familiekamers
 • Uitvaartkantoor Torhout
  Burg 3
  8820 Torhout

  Faciliteiten
  • Ontvangst

Onze uitvaartplanners

De uitvaartplanners van Sereni Allemeersch zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt.

Kristof Allemeersch

Marie-Ann Vanrafelghem


Een persoonlijk afscheid op maat met zorgende omkadering.

Op welke manier gaan we bij Begrafenissen Allemeersch in Torhout, Eernegem en Aartrijke te werk? Samen met de nabestaanden en met respect voor de laatste wensen van de overledene, regelen en verzorgen we de uitvaart met de nodige discretie en zorg, en oog voor het creëren van een unieke dienst en persoonlijk uitvaartverhaal. We staan je niet enkel bij voor de dienst, maar zorgen ook voor de nodige begeleiding tijdens en na het afscheid. Op die manier willen we jou zo comfortabel mogelijk opvangen tijdens deze moeilijke periode.

Daarnaast verzorgen we samen met jou ook de nodige formaliteiten. Van de aangifte van het overlijden en bezorgen van de nodige uittreksels, het regelen van de concessie op de gemeente, rouwdrukwerk en overlijdensbericht tot de koffietafel of receptie, bloemen en inkleden van de dienst. Ook maken we je wegwijs in de administratie rond successierechten en nemen we dit samen met onze partners op om jou zo een extra zorg uit handen te kunnen nemen.

Elk afscheid is een ingrijpende gebeurtenis. Wij maken daarom graag tijd voor jou om de praktische zaken te regelen en om te luisteren, tot lang na de begrafenis. Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.


Nieuw in hartje Torhout

In het hartje van Torhout vind je ons vernieuwde Uitvaartkantoor.


Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

In de kijker

Het verhaal van Sereni Allemeersch

Geen derde generatie of een bedrijf dat al 50 jaar bestaat. Kristof en Marie-Ann Allemeersch zijn nog maar acht jaar actief als uitvaartondernemers, maar qua dynamiek en inzet lijkt het wel alsof ze nooit anders gedaan hebben…

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Allemeersch Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail