Ga verder naar hoofdcontent

Brossé

Begrafenisondernemer Destelbergen – Heusden

Wij nemen de tijd voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, wil je zo lang mogelijk de herinnering koesteren en de mooie momenten herbeleven. Een uitvaart met persoonlijke accenten zorgt ervoor dat je troost kan vinden.

 • Uitvaartcentrum & Kantoor
  Meersstraat 170
  9070 Destelbergen – Heusden

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Familiekamers

Onze uitvaartplanners in Heusden en Groot Gent

De uitvaartplanners van Sereni Brossé zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over verschillende uitvaartaula’s en groetkamers in de regio Gent.

Danny Brossé


Uitvaartonderneming Brossé in Heusden (Destelbergen) sloot zich in juli 2019 aan bij Sereni. Begrafenisondernemer Danny Brossé is als derde generatie sinds 1996 actief in het familiebedrijf. De eerste generatie, Danny’s grootvader, stichtte het uitvaartcentrum in 1930, 90 jaar geleden. De tweede generatie, de vader van Danny, bouwt als één van de eerste ondernemers in Oost-Vlaanderen een funerarium.

In 2000 zet Danny een compleet nieuw rouwcentrum neer, op een ander adres. “Om mee te zijn met de moderne tijd”, zegt hij.

Hij heeft prins Filip op bezoek gehad in dat nieuwe centrum, in 2009, na een woningbrand in Melle. “Hij is de getroffen familie persoonlijk komen condoleren.”

Brossé is een uitvaartplanner die rekening houdt met persoonlijke accenten in een uitvaart. Bij een overlijden staan ze in nauw contact met de nabestaanden om ervoor te zorgen dat ze de herinnering van hun dierbare zo lang mogelijk kunnen koesteren.

Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Sereni Brossé

Uitvaartplanner Brossé in Heusden (Destelbergen) is een echt familiebedrijf, dat al 90 jaar actief is. De eerste generatie, de grootvader van zaakvoerder Danny Brossé, werkte als grafdelver voor de gemeente.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Brossé Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail