Ga verder naar hoofdcontent

De Hertogh

Begrafenisondernemer Brussel - Laken

Wij nemen de tijd voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, wil je zo lang mogelijk de herinnering koesteren en de mooie momenten herbeleven. Een uitvaart met persoonlijke accenten zorgt ervoor dat je troost kan vinden.

 • Uitvaartcentrum Brussel
  Heembeeksestraat 280
  1120 Brussel

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartaula
  • Familiekamers
 • Uitvaartkantoor Laken
  De Wandstraat 110
  1020 Laken

  Faciliteiten
  • Ontvangst

Onze uitvaartplanners in Laken en Brussels gewest

De uitvaartplanners van De Hertogh zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over uitvaartaula’s en groetkamers in Brussel.

Patrick De Hertogh

Marc De Hertogh


Uitvaartonderneming De Hertogh werd vanaf 1935 opgebouwd door de grootvader van Patrick en Marc De Hertogh. Hij maakte kisten in Humbeek maar verplaatste zich later naar Laken (Brussel). De grootvader was ook niet bang om een complexere begrafenis te regelen, wat resulteerde in een tweede uitvaartcentrum in de jaren 50 in Neder-Over-Heembeek. Sinds 2000 is de begrafenisonderneming in handen van Patrick en werkt Marc mee in de zaak.

De broers en begrafenisondernemers onderscheiden zich door hun persoonlijke en familiale aanpak. “Omdat het funerarium van de stad Brussel niet goed bereikbaar is voor de meeste families en omdat het ook niet gemakkelijk is om te parkeren in de Marollen, hebben we een eigen funerarium geopend.” Dat opent in 2013 in Neder-Over-Heembeek en het is nog altijd het enige privéfunerarium voor dit deel van Brussel. Het rouwcentrum is neutraal ingericht, waarmee het multifunctioneel is.

De broers hebben inmiddels al heel wat ervaring opgedaan met de verschillende actieve gelovigen in Brussel. Een uitgebreide Afrikaanse uitvaart met veel muziek en ambiance? Een serene boeddhistische uitvaart? Een moslimuitvaart volgens strikte regels? “Allemaal geen probleem, wij passen ons altijd aan de mensen aan.”

De Hertogh is een uitvaartplanner die rekening houdt met persoonlijke accenten in een uitvaart. Bij een overlijden staan ze in nauw contact met de nabestaanden om ervoor te zorgen dat ze de herinnering van hun dierbare zo lang mogelijk kunnen koesteren.

Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.


Het verhaal van Sereni De Hertogh

De grootvader van Patrick en Marc De Hertogh, Jean De Hertogh, begint in 1935 als kistenmaker in Humbeek. Enkele jaren later verplaatst hij zijn werkzaamheden naar de Mutsaardwijk in Laken (Brussel). “Hij maakt kisten in opdracht voor andere uitvaartondernemers in Brussel en …

Het verhaal van De Hertogh

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

De Hertogh Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail