Ga verder naar hoofdcontent

De Kapel

Begrafenisondernemer Mechelen

Jouw partner bij het organiseren van een uitvaart op een unieke locatie in Mechelen

Begrafenissen De Kapel is een nieuwe speler in de uitvaartwereld in de regio Mechelen, maar daardoor zeker niet onervaren. Met een warme, empathische en persoonlijke aanpak staat ons team van uitvaartplanners voor jou klaar om een dienst te creëren waar familie, vrienden en kennissen troost en verbinding vinden en de ruimte krijgen om persoonlijke herinneringen boven te halen.

Een grote troef hierbij zijn onze vele groetkamers, moderne uitvaartaula’s en nieuwe locatie De Kapel in Mechelen waar uitvaartplechtigheden van alle geloofsovertuigingen kunnen plaatsvinden.

 • Uitvaartkantoor Zuid-Mechelen
  Leuvensesteenweg 769
  2812 Muizen (Mechelen)

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartaula
  • Uitvaartwinkel
  • 24u Familiekamers

Onze uitvaartplanners in Muizen en Groot Mechelen

De begrafenisondernemers van De Kapel I Sereni zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over moderne uitvaartaula’s en groetkamers in Mechelen en omgeving.

Dieter Dijck

Matthieu Moons

Karolien De Wulf


Een juiste begeleiding tijdens deze zware periode

Niet alleen biedt Begrafenissen De Kapel een unieke locatie aan, ook zorgen we ervoor dat jij tijdens deze zware periode in jouw leven de juiste begeleiding krijgt. Van het rouwdrukwerk, de bloemstukken en het plaatsen van een overlijdensbericht in de krant tot het regelen van de begrafenis of crematie, de catering van de koffietafel of receptie en de afwikkeling van financiële zaken en opvolging van de successierechten. Bij Begrafenissen De Kapel ben je in goede, zorgzame handen.


Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Begrafenissen De Kapel

Pal naast het nieuwe uitvaartcentrum ligt de Kapel van De Goede Herder.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Sereni De Kapel is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail