Ga verder naar hoofdcontent

De Rycke

Begrafenisondernemer Aalst - Haaltert

Wij nemen de tijd voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, wil je zo lang mogelijk de herinnering koesteren en de mooie momenten herbeleven. Een uitvaart met persoonlijke accenten zorgt ervoor dat je troost kan vinden.

 • Uitvaartcentrum
  Stationsstraat 121
  9450 Haaltert

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Familiekamers
  • Uitvaartaula
 • Uitvaartkantoor
  Maaldreef 11
  9320 Nieuwerkerken

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartwinkel
 • Uitvaartkantoor
  Hoogstraat 45
  9308 Hofstade

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartwinkel

Onze uitvaartplanners in Aalst

De uitvaartplanners van De Rycke zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als moderne begrafenisondernemer zorgen we voor een hedendaagse touch aan elke uitvaartdienst en beschikken we over uitvaartaula’s en groetkamers in Aalst en de omliggende regio.

Tim De Rycke

Joke De Mey


Wij begeleiden je bij elke stap in het proces voor, tijdens en na de begrafenis.

Van de plechtigheid, het rouwdrukwerk en de crematie tot een overlijdensbericht in de krant, het organiseren van de koffietafel en het plaatsen van een monument of gedenksteen op de begraafplaats. Zo wil Begrafenissen De Rycke uit Aalst je met een leidende hand zo goed mogelijk opvangen tijdens deze zware en emotionele periode.

Ook door de financiële afwikkeling en successierechten samen met onze partners op te nemen, kunnen we een extra zorg uit handen nemen, zodat je in alle rust en sereniteit afscheid kan nemen.

Nieuwe vestiging in Hofstade

In het nieuwe uitvaartkantoor in Hofstade kunnen families kort bij huis in de beste omstandigheden ontvangen worden om een uitvaart te plannen.

Hoogstraat 45
9308 Hofstade-Aalst


Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Sereni De Rycke

Emiel De Rycke, overgrootvader van de huidige zaakvoerder Tim De Rycke, vestigt zich met een bescheiden schrijnwerkerij in Nieuwerkerken-Aalst. Hij maakt niet alleen meubels, maar op vraag van de families ook doodskisten. Dat gaat zo goed, dat er in 1958 een nieuw bedrijf wordt gestart.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

De Rycke Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail