Ga verder naar hoofdcontent

Debonné

Begrafenisondernemer Kortrijk-Heule

Lokale verankering en investeren in menselijke relaties

Een verlies gaat steeds gepaard met verdriet en vragen. In die periode heb je bijgevolg nood aan een partner die vertrouwen schept en een ankerpunt kan vormen. Een rots in de branding die jou alle praktische zorgen uit handen neemt, luistert en probeert om samen met jou een persoonlijk uitvaartverhaal te creëren.

Begrafenissen Debonné beschikt over al deze troeven. Dirk en Tom staan op een serene en empathische manier families in de regio Kortrijk, Heule en Kuurne bij tijdens de moeilijkste momenten, zowel voor, tijdens als na de begrafenis. Gedurende deze hele periode maken ze van jou hun prioriteit.

 • Uitvaartkantoor
  Peperstraat 119
  8501 Heule

  Faciliteiten
  • Ontvangst
 • Aula Uitzicht
  Ambassadeur Baertlaan 5
  8500 Kortrijk

  Faciliteiten
  • Uitvaartaula
  • Koffietafel

Onze uitvaartplanners in Kortrijk en Heule

Bij uitvaartondernemer Debonné zorgen we er elke keer opnieuw voor dat een uitvaart of crematie een persoonlijke toets krijgt die niet alleen aansluit bij de levensbeschouwing van de overledene maar ook bij zijn persoonlijkheid, eigen waarden en normen en die van zijn of haar nabestaanden.

Wij geven de ceremonie als empathische en dynamische partner graag mee vorm en zorgen voor een hedendaagse of eerder traditionele invulling naargelang jouw wens. In onze moderne aula Uitzicht in Kortrijk kan je bovendien terecht voor een intieme plechtigheid maar via ons kan je ook steeds terecht op andere unieke afscheidslocaties bij een overlijden in de regio Kortrijk, Heule, Gullegem en Kuurne.

De uitvaartplanners van Sereni Debonné  zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt.

Tom Vandersarren


Een empathische uitvaartpartner die je kan ontzorgen

Een begrafenis of uitvaart brengen verschillende administratieve en praktische beslommeringen met zich mee. Vaak zijn deze overweldigend in een periode van verdriet en verlies. Samen met jou proberen we op zoek te gaan naar antwoorden om een unieke begrafenis of uitvaart te creëren. Elke uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid.

Een mooi afscheid is dan ook noodzakelijk om het verlies een plaats te kunnen geven en troost te kunnen vinden.


Alle regelingen tot in het kleinste detail

Als partner, willen wij jou ook graag zoveel mogelijk ontlasten zodat jij in alle rust de tijd krijgt om afscheid te nemen. Zo voeren wij alle regelingen tot in het kleinste detail voor jou uit. Gaande van het plaatsen van een overlijdensbericht in de krant, rouwdrukwerk en het bestellen van de juiste bloemen, tot het organiseren van de uitvaart en de koffietafel op een locatie naar keuze of in onze eigen aula.

Ook kunnen we in samenwerking met onze partners de successierechten en financiële afwikkeling van het overlijden op ons nemen om zo in alle discretie een extra zorg uit handen te nemen.



Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Debonné

Begrafenissen Debonné werd opgericht door Lucien Debonné, die initieel werkte als mechanieker-carrossier. Hij maakte de overstap naar de uitvaartsector, nadat hij om gezondheidsredenen het beroep niet langer kon uitoefenen, met behulp van familielid…

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Debonné Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail