Ga verder naar hoofdcontent

D’haene

Begrafenisondernemer Marke - Kortrijk

Sereni D'haene

Wij nemen tijd voor een persoonlijke begrafenis in tijden van rouw en verdriet

Bij een overlijden wil je de herinneringen levend houden en de overledene op een mooie manier eren met een begrafenis die perfect bij zijn of haar persoonlijkheid past. Een hedendaagse uitvaart met persoonlijke accenten en tegelijk belangrijke traditionele waarden zorgt ervoor dat je tijdens deze moeilijke periode troost vindt.

 • Uitvaartkantoor en -centrum Kortrijk
  Pottelberg 27
  8500 Kortrijk

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartwinkel
  • Familiekamers
  • Uitvaartaula

Onze uitvaartplanners in Kortrijk en omgeving

Bij Begrafenissen D’haene zorgen we er steeds voor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt dat aansluit bij de persoonlijkheid van de overledene. Als moderne begrafenisondernemer zorgen we voor een hedendaagse ceremonie met traditionele accenten. We beschikken ook over groetkamers voor rouwbezoeken, een intieme en tijdloze aula in Kortrijk en een ruim aanbod aan unieke afscheidslocaties binnen en in openlucht.

Inge d'Haene

Inge D’haene

Miet Forrez


Heb je een begrafenisondernemer nodig in de regio rond Kortrijk?

Bij Begrafenissen D’haene hechten we belang aan de nabestaanden en zorgen we voor een aanpak waarbij we elk detail opvolgen. Op die manier willen we nabestaanden op zo’n warm mogelijke manier bijstaan tijdens deze moeilijke periode. Zowel voor, tijdens als na de begrafenis.

Zo nemen we het rouwdrukwerk, de plechtigheid en de crematie, maar ook het plaatsen van een overlijdensbericht in de krant, het organiseren van de rouwmaaltijd en het organiseren van de begroeting voor onze rekening.

Wij kunnen u ook bijstaan met administratieve nazorg en de eventuele financiële afwikkeling en successierechten.  Op die manier nemen wij, samen met onze partners, deze zorg uit uw handen en kunt u in alle rust en sereniteit afscheid nemen.

Een afscheid komt bijna steeds onverwacht en zorgt voor heel wat vragen en onzekerheid. Op zo’n moment heb je nood aan een rots in de branding. Iemand die voor jou op een professionele en empathische manier de zorgen uit handen neemt. Daarom zijn wij doorlopend telefonisch bereikbaar in ons uitvaartcentrum in Kortrijk om jou zo snel mogelijk te kunnen begeleiden bij het overlijden van een dierbare.Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Begrafenissen D’haene

Wat oorspronkelijk begon als een familiale schrijnwerkerij, werd door de ouders van Inge en Greet D’Haene uitgebouwd tot een moderne uitvaartonderneming. Het startte voorzichtig, met het begeleiden van uitvaarten in het Kortrijkse.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

D’haene Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail