Ga verder naar hoofdcontent

Feyaerts

Begrafenisondernemer Haacht

Wij nemen de tijd voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, wil je zo lang mogelijk de herinnering koesteren en de mooie momenten herbeleven. Een uitvaart met persoonlijke accenten zorgt ervoor dat je troost kan vinden.

 • Uitvaartkantoor
  Werchtersesteenweg 124
  3150 Haacht

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartwinkel
 • Uitvaartcentrum
  Werchtersesteenweg 124
  3150 Haacht

  Faciliteiten
  • Koffietafel
  • Uitvaartaula

Onze uitvaartplanners in Haacht, Wespelaar, Tildonk, Wakkerzeel, Werchter, Rotselaar, Wezemaal, Keerbergen en omgeving

Bij Rouwcentrum Feyaerts zorgen we dat elke crematie of uitvaart een persoonlijke toets krijgt. Eentje die aansluit bij het leven en de persoonlijkheid en levensbeschouwing van de overledene. Graag geven we daarom de ceremonie mee vorm en zorgen we hierbij -naargelang jouw voorkeur- voor een traditionele of hedendaagse invulling. We beschikken tevens over moderne uitvaartaula’s waar een innovatieve toets mogelijk is voor een uitvaart.

De uitvaartplanners van Sereni Feyaerts zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt.

Viviane Feyaerts

Chris Feyaerts

Karolien De Wulf


Vroeg of laat wordt iedereen getroffen door het verlies van een dierbare

Afscheid nemen van een familielid of vriend is dan ook één van de zwaarste momenten in een mensenleven. In deze moeilijke periode staan de zussen Feyaerts jou dan ook graag bij om een persoonlijke uitvaart vorm te geven waar herinneringen aan de overledene gebundeld worden. Op die manier proberen wij samen met jou een moment van troost en verbinding te creëren en jou te ondersteunen en begeleiden.


We zijn een partner die je begeleidt en ontzorgt bij het hele proces: voor, tijdens en na de begrafenis.

Bij Rouwcentrum Feyaerts zijn we een partner die je begeleidt en ontzorgt bij het hele proces: voor, tijdens en na de begrafenis.

Hoe doen we dit? Door te luisteren naar jouw verdriet, je verhaal, bezorgdheden en wensen en door dag en nacht voor jou klaar te staan, zelfs met praktische beslommeringen die bij een overlijden komen kijken. Zo creëren we niet alleen samen met jou een uniek uitvaartverhaal op maat, ook nemen we allerlei formaliteiten op ons, gaande van het organiseren van de begrafenis en koffietafel en het verzorgen van rouwdrukwerk en bloemen, tot jou wegwijs maken in de administratie rond successierechten. Dit in samenwerking met de beste partners in Haacht, Werchter, Tildonk en omgeving.


Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Feyaerts

De ouders van Viviane en Chris namen van een vriend het uitvaartbedrijf in Haacht over. William De Cat, iets later bijgestaan door Viviane Feyaerts en hun medewerkers runde het uitvaartbedrijf.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Feyaerts Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail