Ga verder naar hoofdcontent

Forrier

Begrafenisondernemer Brussel

Wij nemen de tijd voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, wil je zo lang mogelijk de herinnering koesteren en de mooie momenten herbeleven. Een uitvaart met persoonlijke accenten zorgt ervoor dat je troost kan vinden.

 • Uitvaartkantoor Brussel
  Begijnenstraat 18
  1080 Brussel

  Faciliteiten
  • Ontvangst
 • Uitvaartcentrum Brussel
  Begijnenstraat 104
  1080 Brussel

  Faciliteiten
  • Familiekamers

Onze uitvaartplanners in Sint-Jans-Molenbeek en Brussels gewest

De uitvaartplanners van Sereni Forrier zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over uitvaartaula’s en groetkamers in Brussel.

Pierre Forrier - Directeur Brussel

Linda Dhifallah

Kathy Van Nieuwenberg


Uitvaartonderneming Pierre Forrier is een bekende naam in Brussel. Louis Van Lint richtte op het einde van de Tweede Wereldoorlog de begrafenisonderneming op. Hij werd in 1968 opgevolg door Leopold Forrier, de oom van huidig begrafenisondernemer en zaakvoerder Pierre Forrier.

De familie Forrier was toen ook al jaren actief als uitvaartondernemer in Vilvoorde. Pierre werkte vanaf zijn tienerjaren mee met zijn vader in het rouwcentrum. Hij is dus in het beroep opgegroeid.

In 1990 nam hij het uitvaartcentrum van zijn nonkel over in de Begijnenstraat in Brussel. Twee jaar later bouwde Pierre Forrier een eigen funerarium. Dat was een belangrijke innovatie én voor Brussel vrij uitzonderlijk. Als zaakvoerder was hij bijna permanent bereikbaar voor de families. Hij is zo een vertrouwd gezicht geworden in de sector, ook omdat hij zich jarenlang actief inzette voor de Syndicale Kamer van Begrafenisondernemers in Brussel en Brabant.

Forrier is een uitvaartplanner die rekening houdt met persoonlijke accenten in een uitvaart. Bij een overlijden staan ze in nauw contact met de nabestaanden om ervoor te zorgen dat ze de herinnering van hun dierbare zo lang mogelijk kunnen koesteren.

Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Sereni Forrier

Begrafenissen Pierre Forrier is een bekende naam in Brussel. Louis Van Lint richtte op het einde van de Tweede Wereldoorlog de onderneming op.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Forrier Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail