Ga verder naar hoofdcontent

Gooris & Van Camp

Begrafenisondernemer Hever - Mechelen

Wij nemen de tijd voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, wil je zo lang mogelijk de herinnering koesteren en de mooie momenten herbeleven. Een uitvaart met persoonlijke accenten zorgt ervoor dat je troost kan vinden.

 • Uitvaartcentrum Boortmeerbeek & Hever
  Ravesteinstraat 25
  3191 Hever (Boortmeerbeek)

  Faciliteiten
  • Uitvaartaula
  • Familiekamers
 • Uitvaartkantoor Boortmeerbeek
  Dorpplaats 4
  3190 Boortmeerbeek

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartwinkel
 • Uitvaartcentrum Muizen
  Leuvensesteenweg 769
  2812 Muizen (Mechelen)

  Faciliteiten
  • Uitvaartaula
  • Koffietafel
  • Ontvangst
  • Uitvaartwinkel

Onze uitvaartplanners in Boortmeerbeek en omgeving

De uitvaartplanners van Gooris & Van Camp zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als moderne begrafenisondernemer zorgen we voor een hedendaagse touch aan elke uitvaartdienst en beschikken we over uitvaartaula’s en groetkamers in Boortmeerbeek, Hever, Muizen en de omliggende regio.

Dieter Dijck

Matthieu Moons

Karolien De Wulf


Warmte en troost tijdens een persoonlijke begrafenis

Afscheid nemen is onlosmakelijk met het leven verbonden. En dit laat zijn sporen na. Begrafenissen Gooris & Van Camp wil samen met jou op een zo mooi, serene en persoonlijke manier afscheid nemen van een dierbare. Dit door uitvaarten op maat waar we jou de ruimte geven om persoonlijke accenten te leggen die het leven van de overledene weerspiegelen en warme herinneringen oproepen. Op een empathische en professionele manier gaan we samen met jou aan de slag om een begrafenis op maat te creëren. We zijn hierbij lokaal verankerd in de regio Boortmeerbeek, Hever, Schiplaken, Kampenhout, Zemst, Hofstade, Mechelen, Muizen, Bonheiden en Rijmenam.


We nemen zorgen uit handen voor, tijdens en na de begrafenis.

Jou bijstaan? Dat doen we vooral door je zorgen uit handen te nemen voor, tijdens en na de begrafenis. Van het rouwdrukwerk, overlijdensbericht in de krant, het plaatsen van een gedenksteen, het inrichten van de dienst en een koffietafel: wij begeleiden jou tijdens het hele proces en zorgen voor steun tijdens deze emotioneel zware periode.

Samen met onze partners kunnen we ook de financiële afwikkeling en succesrechten opnemen zodat je in alle rust langzaam afscheid kan nemen.


Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Sereni Gooris & Van Camp

Het verhaal van Begrafenissen Gooris & Van Camp

Jef Gooris, de vader van Bert, was koster in Boortmeerbeek. Hij hing rouwkapellen en rouwdoeken op voor de begrafenisondernemers uit de regio.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Gooris & Van Camp Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail