Ga verder naar hoofdcontent

Haast

Begrafenisondernemer Kapellen - Brasschaat

Begrafenisondernemer verankerd in Kapellen (Antwerpen)

Hoe doen wij dat? Door een lokale verankering in de gemeenschap. Sinds generaties is Begrafenissen Haast actief in de regio Kapellen (Antwerpen) en omgeving (Kalmthout, Putte, Essen, Hoevenen en Stabroek). We staan erop een uitvaart sterk te personaliseren en vormen voor jou een huis van vertrouwen. Op die manier kan je in alle rust en sereniteit je verdriet verwerken.

 • Uitvaartcentrum Kapellen
  Kapelsestraat 20
  2950 Kapellen

  Faciliteiten
  • Familiekamers
  • Uitvaartaula
 • Uitvaartkantoor Kapellen
  Kapelsestraat 20
  2950 Kapellen

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartwinkel
 • Uitvaartcentrum Sereni
  Augustijnslei 58
  2930 Brasschaat

  Faciliteiten
  • Uitvaartaula's
  • 24u Familiekamers
  • Koffietafel

Onze uitvaartplanners in Kapellen (regio Antwerpen)

De begrafenisondernemers van Sereni Haast zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over uitvaartaula’s en groetkamers in Kapellen en omgeving. We zijn voornamelijk actief in Antwerpen, Kapellen, Kalmthout, Putte, Essen en Stabroek

Ken Pieters, uitvaartplanner Sereni.

Ken Pieters


Begrafenissen Kapellen, Kalmthout, Putte, Essen en Stabroek

Een verwacht of onverwacht overlijden van een dierbare zorgt voor een emotioneel moeilijke periode in ieders leven. Een warme en persoonlijke begrafenis op maat die de mooiste momenten van de overledene kan bundelen en troost kan bieden aan familie, vrienden en kennissen, vormt vaak een mooi sluitstuk en maakt de herinneringen opnieuw tastbaar. Begrafenisondernemer Haast wil in de regio Antwerpen en meer bepaald Kapellen, Kalmthout, Essen en Stabroek graag een partner zijn die jou wil inspireren bij het geven van een gepast afscheid.

Wij regelen niet enkel de begrafenis of crematie, maar zorgen ook voor rouwdrukwerk, de bloemstukken, de receptie of koffietafel achteraf en het plaatsen van een overlijdensbericht in de krant. Door samen met onze partners ook successierechten en financiële afwikkeling op ons te nemen, willen we je ook nadien ontzorgen.

Ook bieden we jou voor, tijdens en na de uitvaart of begrafenis de nodige emotionele en administratieve ondersteuning om je zo doorheen één van de moeilijkste periodes in jouw leven te begeleiden.

Nieuw in hartje Kapellen

In het hartje van Kapellen vind je de vernieuwde Uitvaartaula voor een intiem afscheid in Kapellen-Centrum. De Sereni moderatoren zorgen voor een unieke en persoonlijke invulling.


Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Begrafenissen Haast

Begrafenissen Haast & zoon zijn al meer dan 50 jaar actief in de sector, maar het bedrijf heeft zelf eigenlijk al wortels van meer dan 100 jaar.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Haast Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail