Ga verder naar hoofdcontent

Leiekant

Uitvaartcentrum regio Kortrijk

Uitvaartcentrum Leiekant, een nieuwe en verbindende uitvaartlocatie in Kortrijk

Uitvaartcentrum Leiekant biedt de mogelijkheid om een uitvaartdienst te creëren waar familie, vrienden en kennissen troost en verbinding vinden en de ruimte krijgen om herinneringen te delen. Dit kan via een ervaren Kortrijkse Sereni uitvaartplanner naar keuze. Hierdoor bent u zeker van een warme, empathische maar vooral persoonlijke begeleiding in de moeilijke periode van rouw.

 

 • Rekkemsestraat 83
  8510 Kortrijk-Marke

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Uitvaartaula
  • Rouwbezoek
  • Familiekamers
  • Uitvaartwinkel

Uitvaartcentrum Leiekant, een hedendaagse locatie voor afscheid in regio Kortrijk

Voor de regio Kortrijk biedt dit hedendaags centrum diensten om op een moderne manier te kunnen laten doorgaan. Het uitvaartcentrum beschikt onder meer over een overdekte parking, moderne ontvangstruimtes, een familiekamer om het afscheid te bespreken en 4 hedendaagse rouwkamers. De grote aula die uitgerust is met alle audiovisuele technieken, biedt heel wat extra opportuniteiten voor afscheidnemende families. De volgende uitvaartplanners maken deel uit van Leiekant: Planckaert, BloyartD’haeneRigole, Debonné en Pollie.

 

Wij staan je bij voor, tijdens en na de uitvaart

We streven bij elke uitvaart opnieuw naar een waardig afscheidsmoment. De aandacht en zorg die we besteden aan de overledene en de nabestaanden zijn onze prioriteit. Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Sereni Leiekant is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail

Een centraal gelegen uitvaartlocatie, waar families waardig afscheid kunnen nemen.

Het doel van uitvaartcentrum Leiekant is de Kortrijkse Sereni uitvaartplanners optimaal te ondersteunen, dankzij een centraal gelegen uitvaartcentrum dat beschikt over de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen mensen in rouw waardig en persoonlijk afscheid nemen van hun geliefde.

Groeturen: 
ma-vrij: 16 tot 18 uur,
zat: 16:30 tot 17:30  uur,
zon- en feestdagen gesloten.