Ga verder naar hoofdcontent

Lits

Begrafenisondernemer Brussel

Wij nemen de tijd voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, wil je zo lang mogelijk de herinnering koesteren en de mooie momenten herbeleven. Een uitvaart met persoonlijke accenten zorgt ervoor dat je troost kan vinden.

 • Uitvaartkantoor Brussel
  Georges Henrilaan 303
  1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

  Faciliteiten
  • Ontvangst
 • Uitvaartcentrum Brussel
  Priester de l’Epéestraat 5
  1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

  Faciliteiten
  • Uitvaartaula
  • Familiekamers

Onze uitvaartplanners in Sint-Lambrechts-Woluwe en Brussels Gewest

De uitvaartplanners van Lits zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over uitvaartaula’s en groetkamers in Brussel.

Ann De Bilde

Patrick Vanderhoeven

Véronique Roupin

Samantha Rampelberg


Uitvaartcentrum Lits werd opgericht in 1942 door twee broers die hun krachten verenigden en inspeelden op de nood aan een kwalitatieve uitvaartverzorging. Bij gebrek aan opvolging nam Micheline Govers dan ook in 1982 de activiteiten van rouwcentrum Lits over.

Begin jaren 2000, investeerde ze in een funerarium met aula, begroetingsruimten en koelkamer. Toen een redelijk uniek project in het Brusselse, waar de meeste ondernemers dergelijke faciliteiten niet hadden en waar dit, tot op vandaag, nog steeds een enorm pluspunt is in het streven naar een optimale zorg voor overledenen en hun families.

Sinds 1 maart 2019 wordt uitvaartonderneming Lits ondersteund en gedragen door Sereni. Sereni en de vertrouwde gezichten van uitvaartonderneming Lits (Ann, Patrick, Véronique en Olivier) blijven ijveren voor een goede lokale verankering en engageren zich om te blijven inzetten op een kwalitatieve en diepmenselijke begeleiding van families in rouw.

Lits is een uitvaartplanner die rekening houdt met persoonlijke accenten in een uitvaart. Bij een overlijden staan ze in nauw contact met de nabestaanden om ervoor te zorgen dat ze de herinnering van hun dierbare zo lang mogelijk kunnen koesteren.

Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie. 


Het verhaal van Sereni Lits

Uitvaartonderneming Lits werd opgericht in 1942 door twee broers die hun krachten verenigden en inspeelden op de nood aan een kwalitatieve uitvaartverzorging. Hun verhaal was, van in het begin…

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Lits Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail