Ga verder naar hoofdcontent

Mahy

Begrafenisondernemer Brussel

Wij nemen de tijd voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, wil je zo lang mogelijk de herinnering koesteren en de mooie momenten herbeleven. Een uitvaart met persoonlijke accenten zorgt ervoor dat je troost kan vinden.

 • Uitvaartkantoor Brussel
  Verwéestraat 4
  1030 Brussel

  Faciliteiten
  • Ontvangst
 • Uitvaartcentrum Brussel
  Verwéestraat 19
  1030 Brussel

  Faciliteiten
  • Uitvaartaula
  • Familiekamers

Onze uitvaartplanners in Schaerbeek en Brussels gewest

De uitvaartplanners van Sereni Mahy zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over uitvaartaula’s en groetkamers in Brussel.

Jean-Valery De Reus

Karin Stevens

Betsy Zbiegiel


Rouwcentrum Mahy werd in 1914 opgericht door Leopold Achille Mahy. De begrafenisonderneming ligt sinds stichting naast het gemeentehuis van Schaarbeek. In 1983 neemt kleinzoon Jean-Jacques De Reus het roer over. Meteen een bijzonder jaar, want in samenwerking met begrafenisonderneming Van Gossum verzorgt het bedrijf de organisatie van de begrafenis van Z.K.H. Prins Karel en H.M. Koning Leopold III.

In uitbreidingsjaar 1988 wordt een gebouw aan Verwéestraat 19 omgebouwd tot uitvaartcentrum en funerarium. Enkele jaren later, in 1993, zijn Mahy en Van Gossum verantwoordelijk voor een nieuwe koninklijke begrafenis: die van H.M. Koning Boudewijn.

 

De vierde generatie treedt aan in 2013: Jean-Valéry De Reus wordt partner en directeur van het familiebedrijf. Zijn vader Jean-Jacques gaat in 2016 na 42 jaar gewerkt te hebben als uitvaartondernemer met pensioen. Het bedrijf wordt door Jean-Valéry en bestuurder Karin Stevens voortgezet met dezelfde waarden en dezelfde inzet als altijd.

Mahy is een uitvaartplanner die rekening houdt met persoonlijke accenten in een uitvaart. Bij een overlijden staan ze in nauw contact met de nabestaanden om ervoor te zorgen dat ze de herinnering van hun dierbare zo lang mogelijk kunnen koesteren.

 

Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Sereni Mahy

Leopold Achille Mahy richtte in 1914 begrafenissen Mahy op, naast het gemeentehuis van Schaarbeek waar het bedrijf nog altijd gevestigd is.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Mahy Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail