Ga verder naar hoofdcontent

Pollie

Begrafenisondernemer Menen

Voor persoonlijke begrafenissen in Menen, Lauwe, Rekkem, Wervik, Geluwe en Wevelgem

Vroeg of laat wordt iedereen getroffen door het overlijden van een dierbare. Afscheid nemen is dan ook één van de zwaarste momenten in een mensenleven. In deze moeilijke periode willen wij jou dan ook graag bijstaan om een persoonlijke uitvaart en begrafenis vorm te geven waar de mooiste momenten van de overledene gebundeld worden.

 • Uitvaartkantoor Menen
  Kortrijkstraat 207
  8930 Menen

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Familiekamers
  • Uitvaartaula
 • Uitvaartcentrum Menen
  Kortrijkstraat 207
  8930 Menen

  Faciliteiten
  • Familiekamers
  • Uitvaartaula
 • Uitvaartaula Menen
  Dadizelestraat
  8930 Menen

  Faciliteiten
  • Uitvaartaula

Onze uitvaartplanners in Menen en omgeving

De begrafenisondernemers van Sereni Pollie zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een mooi en bijzonder afscheid wordt. Als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over uitvaartaula’s en groetkamers in Menen en omgeving (Lauwe, Rekkem, Wervik, Geluwe en Wevelgem).

Lieselot Vanden Nest

Tom Vandersarren


Een uitvaart is een moment waarop mooie herinneringen opnieuw tastbaar worden gemaakt en herbeleefd worden, maar vormt ook een moment van troost om op die manier waardig afscheid te kunnen nemen.

Als moderne begrafenisondernemer willen we jou daarom zoveel mogelijk ondersteunen bij deze moeilijke momenten door samen een uniek uitvaartverhaal te creëren dat aansluit bij het persoonlijk levensverhaal van de overledene.

Hoe doen wij dat bij Begrafenissen Pollie? Wij begeleiden je bij het proces voor, tijdens en na de begrafenis in Menen, Wervik en omgeving (Lauwe, Rellem, Geluwe en Wevelgem). Op die manier willen we je zo goed mogelijk opvangen tijdens deze emotioneel lastige periode door niet alleen een luisterend oor te bieden, maar ook in te staan voor heel wat praktische zaken en het vormgeven van een persoonlijke en unieke uitvaart.

Zo regelen wij alle formaliteiten die komen kijken bij een begrafenis of crematie en verzorgen het rouwdrukwerk, de bloemen en de koffietafel of receptie. Ook maken we jou wegwijs in de administratie rond successierechten en nemen we dit samen met onze partners op om op die manier jouw extra zorgen uit handen te nemen.


Volledig nieuw uitvaartcentrum met stadsaula “Mjinde”

In de Kortrijkstraat te Menen is het nieuwe uitvaartcentrum gevestigd. Je kan hier een rouwbezoek brengen in één van de drie warme Familiekamers. Je kan ervoor kiezen om persoonlijk begeleid te worden of je komt volledig zelfstandig op het tijdstip dat je zelf verkiest. Voor een klein intiem afscheid kan je er terecht in aula ‘Mjinde’.

Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Pollie

Mario en Marie-Anne Vanden Nest-Pollie zijn uitvaartondernemers van de tweede generatie. Het verhaal is een klassieker in de sector: de vader van Marie-Anne, Etienne Pollie, maakte als schrijnwerker op verzoek van de families in Menen en omgeving…

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Pollie Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail