Ga verder naar hoofdcontent

Rigole

Begrafenisondernemer Kortrijk-Bissegem

Een warme en persoonlijke uitvaartonderneming in Bissegem (Kortrijk)

Afscheid nemen valt altijd zwaar en komt vaak onverwacht. Een persoonlijke uitvaart op maat die een viering is van het leven van de overledene, kan daarom troost en houvast bieden tijdens de moeilijke momenten van verdriet. Als begrafenisondernemer brengen we samen met jou herinneringen terug tot leven, zorgen we voor een moment van troost, verbinding en gezellig samen zijn in de warmte, rust en sereniteit van aula Uitzicht of een locatie naar keuze.

 • Uitvaartkantoor Bissegem
  Meensesteenweg 385 b5
  8501 Bissegem

  Faciliteiten
  • Ontvangst
 • Aula Uitzicht
  Ambassadeur Baertlaan 5
  8500 Kortrijk

  Faciliteiten
  • Uitvaartaula
  • Koffietafel

Onze uitvaartplanners in Kortrijk-Bissegem

De uitvaartplanners van Sereni Rigole zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over verschillende uitvaartaula’s en groetkamers in de regio Kortrijk.

Ingrid Rigole

Tom Vandersarren


Met het grootste oog voor detail

We willen voor jou een partner zijn die professionele ondersteuning biedt om een unieke uitvaartbeleving te creëren en een begrafenis in te richten die aansluit bij het persoonlijk levensverhaal van de overledene. Dit met het grootste oog voor detail, terwijl we tegelijk ook emotionele steun bieden.


We zijn er voor jou voor de begrafenis maar ook tijdens de viering én achteraf

Hoe pakken we dit aan? We zijn er voor jou voor de begrafenis maar ook tijdens de viering én achteraf. Op die manier willen wij jou zo goed mogelijk opvangen en een vangnet bieden tijdens een zware periode zodat de focus volledig op jouw verdriet en verwerking komt te liggen.

We nemen zoveel mogelijk zorgen voor jou uit handen. Van het regelen van de begrafenis of crematie, tot het plannen van de koffietafel, het plaatsen van een overlijdensbericht in de krant, het opstellen van rouwbrieven tot de financiële afwikkeling en successierechten.Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Begrafenissen Rigole

Maurits Rigole was actief als schrijnwerker in Bissegem, gespecialiseerd in het maken van meubels en later ook keukens. Hij kreeg in de jaren 50 van de vorige eeuw voor het eerst het verzoek van een buurman om…

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Rigole Sereni is 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail