Ga verder naar hoofdcontent

Verhoeven

Begrafenisondernemer Zelzate

Wij nemen de tijd voor een persoonlijke uitvaart

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, wil je zo lang mogelijk de herinnering koesteren en de mooie momenten herbeleven. Een uitvaart met persoonlijke accenten zorgt ervoor dat je troost kan vinden.

 • Uitvaartkantoor en -centrum Zelzate
  Oostkade 28b
  9060 Zelzate

  Faciliteiten
  • Ontvangst
  • Familiekamers
  • Uitvaartwinkel
  • Uitvaartaula

Onze uitvaartplanners in Zelzate en omgeving

De begrafenisondernemers van Verhoeven zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt. Als moderne begrafenisondernemer zorgen we voor een hedendaagse touch aan elke uitvaartdienst en beschikken we over een eigen uitvaartaula in Zelzate waar nabestaanden in alle rust en sereniteit afscheid kunnen nemen.

De uitvaartplanners van Sereni Verhoeven zorgen ervoor dat elke begrafenis of crematie een uniek afscheid wordt.

Karine Verhoeven

Sara Van Goethem

Marco Verhoosel

Jana De Telder


Een moment van troost creëren met een moderne en empathische aanpak

Een overlijden komt vaak onverwacht. En zelfs als dat niet het geval is, is afscheid nemen vaak moeilijk en zwaar. Begrafenissen Verhoeven wil samen met jou op een zo mooie, serene en persoonlijke manier afscheid nemen van een dierbare. Dit met een persoonlijke en eigentijdse uitvaart op maat, waarin er ruimte is om eigen accenten te leggen die het leven van de overledene weerspiegelen en warme herinneringen oproepen.

Op een empathische en professionele manier gaan we samen met jou aan de slag om een moment van troost en verbinding te creëren waar iedereen zich emotioneel en financieel goed bij voelt.


Zorgen uit handen nemen

We willen jou graag zoveel mogelijk ontlasten van praktische en administratieve beslommeringen tijdens deze emotioneel moeilijke periode. Dat doen we door je zorgen uit handen te nemen voor, tijdens en na de begrafenis. Van het rouwdrukwerk, het plaatsen van een overlijdensbericht in de krant, het plaatsen van een gedenksteen, het bestellen van de bloemen, het inrichten van de dienst en een koffietafel, wij begeleiden jou tijdens het hele proces.

Samen met onze partners kunnen we bovendien ook de financiële afwikkeling en successierechten opnemen zodat je in alle rust afscheid kan nemen.


Uitvaartaula Libera in Zelzate

Karine Verhoeven en haar team biedt de mogelijkheid om afscheid te nemen in het hart van Zelzate.

Vraag naar de mogelijkheden

Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie.

Bekijk afscheidslocaties

Het verhaal van Verhoeven

Als je paarden, koetsen en karren hebt om mensen en pakjes te vervoeren, dan is de stap naar het vervoeren van overledenen niet zo groot. Zo breidde Remi Verhoeven in 1924 zijn diensten uit van herbergier en transporteur naar die van begrafenisondernemer.

Lees meer

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Verhoeven Sereni is 24/7 te bereiken via telefoon of e-mail