Ga verder naar hoofdcontent

Op zaterdag 20 april van 14.00 tot 16.00 uur zal Tine Marie Van Damme, auteur van 'Meer Troost', haar inspirerende boek presenteren. Aansluitend op deze presentatie zal de getalenteerde Belgische sopraan Britt Truyts een bijzondere bijdrage leveren aan deze middag.

Bijzonder, cultuur, Kennis, Locatie, Rouw

Bevestig je aanwezigheid

Met open armen nodigen wij u uit om op zaterdag 20 april, van 13.00 tot 17.00 uur, de opening van onze nieuwe uitvaartaula te beleven op Houtmarkt 18, Aalst. Dit bijzondere moment is niet alleen een kans om onze prachtige nieuwe locatie te ontdekken, maar ook om de diepte van troost en verbinding te verkennen. 

Van 14.00 tot 16.00 uur zal Tine Marie Van Damme, auteur van ‘Meer Troost’, haar inspirerende boek presenteren en haar hartverwarmende project Postkantoor 00/00/00 toelichten. Dit unieke initiatief nodigt uit tot het schrijven van brieven aan overledenen, waarbij de kracht van liefde die nooit sterft centraal staat. Elke brief resulteert in een ontroerend beeld, een hertekening die de emoties en herinneringen levend houdt.

Aansluitend op deze presentatie zal de getalenteerde Belgische sopraan Britt Truyts een bijzondere bijdrage leveren aan deze middag. Britt, bekend om haar vermogen om verschillende muzikale stijlen en disciplines te omarmen, zal enkele fragmenten uit ‘Meer Troost’voorlezen en deze verrijken met haar betoverende zang en eigen muzikale composities. Haar optreden belooft een unieke ervaring te worden, waarbij muziek, literatuur, en de emotionele diepgang van het boek samensmelten tot een moment van troost en reflectie. 

Uitvaartplanners Joke De Mey en Lore Dognaux heten u van harte welkom! 

Samen vieren we de schoonheid en de onverbrekelijke banden van het leven. Uw aanwezigheid zal deze gelegenheid nog specialer maken. 

PROGRAMMA
Ontvangst vanaf 13u
Start om 14u00
Einde om 16u00
Hapje en drankje aansluitend

LOCATIE
Uitvaartplanner De Rycke
Houtmarkt 18
9300 Aalst

Bevestig je aanwezigheid via samenonderweg.net of via Barbara Drieghe: Barbara.drieghe@sereni.be