Ga verder naar hoofdcontent

Sereni Nazorg, daar kan je op rekenen.

Een juiste begeleiding na het afscheid helpt bij de verwerking. Sereni helpt je op weg en brengt je in contact met ervaren consulenten.

Bij Sereni laten we je niet los na de uitvaart. Wij bieden bijstand aan op zowel emotioneel, administratief als fiscaal gebied.


Rouwen is niet loslaten, rouwen is verbinden.

Het is het verlies van een dierbare deel laten uitmaken van je leven. Je verdriet toelaten en tegelijkertijd je leven weer op de rails krijgen, dat is ongelooflijk moeilijk. Goede en gepaste zorg kan bijdragen om je veerkracht terug te vinden. Een gesprek met een rouwconsulent helpt je om ruimte te scheppen, maar ook om weer structuur aan te brengen in je dagelijkse leven. Gun jezelf dus zo’n eerste begeleidingsgesprek.


Administratieve & fiscale onderwerpen

Fiscaliteit is onlosmakelijk verbonden met overlijden. Het aanvragen van de nodige attesten om aangifte van erfbelasting mogelijk te maken, het berekenen van de erfbelasting en ja zelfs successieplanning zijn zaken die de moeite waard zijn om je bij te laten bijstaan.

Administratieve verplichtingen na het afscheid zijn onvermijdelijk. Wil je graag een overzicht laten opmaken van de op te zeggen contracten, polissen en abonnementen?

Ontzorg jezelf

Als je nood hebt aan professionele nazorg neem dan contact op met je uitvaartplanner of stuur een mailtje naar nazorg@sereni.be.


Familiale gevoeligheden

Na een overlijden laaien sluimerende conflicten vaak weer op. Ook die kunnen voor de nodige spanningen zorgen binnen families.

Laat Sereni je hierin bijstaan

Als je nood hebt aan professionele nazorg neem dan contact op met je uitvaartplanner of stuur een mailtje naar nazorg@sereni.be.