Ga verder naar hoofdcontent

Samen geven we vorm aan het afscheid.

Een uitvaart regelen start met een goed gesprek. Je Sereni uitvaartplanner neemt daar uitgebreid de tijd voor. Jouw wensen en die van de overledene, indien gekend, worden vertaald naar een uniek afscheid.


Wat te doen bij een overlijden?

Je Sereni uitvaartplanner begeleidt je doorheen het proces, neemt je bij de hand, stap voor stap. We geven de eerste zorg aan de overledene. Alle praktische vragen die je hebt kan je stellen tijdens een goed gesprek bij je thuis of in één van onze uitvaartcentra. Laat je ontzorgen door Sereni.


Sereni begeleidt, met aandacht voor afscheid.

Onze uitvaartplanners staan je met al hun kennis en ervaring bij. Jouw wensen en die van de overledene worden vertaald naar een uniek afscheid.

Wij staan steeds tot je dienst.

We dragen zorg voor de overledene, regelen het vervoer en de opbaring.


Beste begeleiding op de dag van de uitvaart.

Zorgeloos omdat alles tot in de puntjes geregeld is. Onze hosts ondersteunen bij elke begeleiding van de afscheidsplechtigheid. Dankzij jouw Sereni ceremoniemeester is de dienst in goede handen. Altijd een unieke en persoonlijke ervaring, door de zorg en ervaring van onze Sereni moderatoren.


Een overlijden melden? We staan steeds tot je dienst.

Voor advies of directe hulp staan onze uitvaartplanners 24/24 voor je klaar.

Meld een overlijden

Wat gebeurt er bij het melden?

Telefonisch ben je onmiddellijk in verbinding met je Sereni uitvaartspecialist. Hij/zij zal al je vragen kunnen beantwoorden, en een afspraak maken om alle stappen te overlopen. Zo creëren we samen een uniek afscheid.


De kost van een uitvaart

Er komen veel praktische zaken kijken bij een uitvaart. Door het bos zie je vaak de bomen niet meer. Daarom is Sereni transparant in de prijsvorming. Elke familie ontvangt een gedetailleerde prijsweergave die elke dag geactualiseerd wordt. Zo weet je vooraf wat het zal kosten.

Lees meer

Van ceremonieel tot informeel, waar je wil.

Van ceremonieel tot informeel, in een kerk, aula of unieke locatie. Hierbij streven we naar eenvoud en transparantie. Afscheidslocaties komen in alle maten & vormen.

Liever een persoonlijke locatie? Bij je thuis, of een plaats met speciale betekenis voor jou en je familie? Contacteer ons met je wensen en we kijken samen of we het realiteit kunnen maken.