Ga verder naar hoofdcontent

Sereni is verheugd om dit jaar opnieuw een trotse standhouder te zijn op de "De dood leeft!" belevenis-beurs. Als vooraanstaande experts in ons vakgebied, nodigen we je uit om samen met ons de diepgaande betekenis van leven en afscheid te verkennen.

Bijzonder, Kennis, Locatie, Rouw

INFO & TICKETS DE DOOD LEEFT!

Sereni is verheugd om dit jaar opnieuw een trotse standhouder te zijn op de “De dood leeft!” belevenis-beurs. Als vooraanstaande experts in ons vakgebied, nodigen we je uit om samen met ons de diepgaande betekenis van leven en afscheid te verkennen.

Bij Sereni is onze missie kristalhelder: wij begeleiden en ondersteunen families tijdens een van de meest intens emotionele momenten van hun leven. Het afscheid nemen van een geliefde is een tijd van reflectie, herinnering en eerbetoon. Met een combinatie van professionaliteit, empathie en oog voor detail creëren wij uitvaarten die de liefde en de unieke essentie van elk individu blijvend eren.

Elk leven heeft een verhaal, en wij begrijpen het belang daarvan. Onze ervaren uitvaartplanners werken nauw met jou samen om dit verhaal te vertalen naar een gedenkwaardige ceremonie. Onze op maat gemaakte aanpak is creatief en gedurfd – we dagen conventies uit en omarmen vernieuwing.

Op zaterdag 7 oktober om 12u introduceren we een speciale gast: actrice en podcastmaker Line Ellegiers. Zij neemt je mee op een reis door het taboe van levenseinde en dood, waarbij ze laat zien hoe deze gesprekken verbinding, troost en heling teweegbrengen. Line onthult hoe het aanraken van dit onderwerp bruggen kan slaan tussen mensen die met verlies te maken hebben maar ziet het ook breder dan dat.

Line benadrukt het belang van erkennen van verlies, inclusief “levende verliezen” – ervaringen die ook intens zijn, maar soms over het hoofd worden gezien. Ze inspireert ons om onze “verliesbibliotheken” te delen en zo begrip en troost te bieden aan anderen.

We nodigen je uit om ons te vergezellen op 7 en 8 oktober en je te laten inspireren. Samen zullen we ontdekken hoe open gesprekken over leven, dood en verlies niet alleen anderen helpen, maar ook onszelf helen. Laten we samen een ruimte creëren waarin het “onbespreekbare” wordt besproken en waarin we delen, luisteren en begrijpen. Samen vieren we het leven en de liefde, zelfs in tijden van afscheid – omdat de liefde niet sterft.

INFO & TICKETS DE DOOD LEEFT!
https://dedoodleeft.be
De Dood Leeft! – zaterdag 7 en zondag 8 oktober – hét be-leef-weekend rond afscheid, rouw en troost