Ga verder naar hoofdcontent

Heeft u ooit nagedacht over de verbinding tussen wat u eet en hoe u zich voelt? Uitvaartplanner Allemeersch nodigt je graag uit om deel te nemen aan een boeiende lezing waarin, Liese Ghijs, tips over voeding en gezondheid met jullie delen

Bijzonder, cultuur, Kennis, Rouw

Bevestig je aanwezigheid

Heeft u ooit nagedacht over de verbinding tussen wat u eet en hoe u zich voelt? Uitvaartplanner Allemeersch nodigt je graag uit om deel te nemen aan een boeiende lezing waarin, Liese Ghijs, tips over voeding en gezondheid met jullie delen. Van jongs af aan is Liese gefascineerd door de wereld van koken en voeding. Deze fascinatie groeide naarmate ze ouder werd, en ze begon te experimenteren in de keuken, op zoek naar heerlijke én gezonde recepten. Haar nieuwsgierigheid leidde uiteindelijk naar een opleiding in voedings- en dieetkunde.

Als diëtiste is ze ervan overtuigd dat zelfzorg essentieel is, zowel fysiek als mentaal. Iedereen verdient het om zich gezond en gelukkig te voelen. Tijdens haar lezing deelt ze haar aanpak, gericht op het nemen van haalbare stappen naar een gezondere levensstijl en de invloed van gezonde voeding op de gezondheid.

Datum en praktische info:
Zondag 25 februari om 15u.
Steenstraat 1
8211 Aartrijke

Bevestig je aanwezigheid via samenonderweg.net of Barbara Drieghe: barbara.drieghe@sereni.be