Ga verder naar hoofdcontent

Touché is meer dan een winkel; het is een toevluchtsoord waar empathie en steun centraal staan, en biedt een veilige haven voor diepgaande gesprekken binnen een warme, uitnodigende omgeving.

Bijzonder, cultuur, Kennis, Locatie, Rouw

Bevestig je aanwezigheid

Met genoegen nodigen we je uit voor een bijzonder moment op vrijdag 8 maart vanaf 16u: de feestelijke opening van Touché, onze nieuwe beleveniswinkel. 

Touché is veel meer dan een winkel – het is een oase van mededogen, een betekenisvolle beleving. Hier vinden klanten niet alleen troostvolle attenties, maar ook de ondersteuning die ze nodig hebben bij verlies, rouw en troost. Onze warme ambiance strekt zich uit verder dan de producten; het is een veilige haven waar een luisterend oor en begeleiding wachten tijdens uitdagende levensmomenten. 

Woorden die troosten, attenties die raken.

In onze winkel ontdek je woorden die troosten en attenties die diep raken. Maar dat is niet alles. We zijn verheugd om je ook kennis te laten maken met onze webwinkel, waar troost slechts een klik verwijderd is. Blader door ons uitgebreide assortiment en vind troost in de mogelijkheid om attenties, condoleancekaarten en gedenkartikelen online te bestellen – discreet bezorgd aan huis. 

We kijken ernaar uit om deze speciale gelegenheid met jou te delen en hopen dat je aanwezig kunt zijn om ons nieuwe hoofdstuk te vieren. 

Locatie:
Korte Steenstraat 1
8500 Kortrijk
Welkom vanaf 16u!

Bevestiging kan via samenonderweg.net of via Barbara Drieghe: barbara.drieghe@sereni.be