Ga verder naar hoofdcontent

We volgen een logisch traject, op tempo van jouw onderneming. In enkele stappen creëren we een duidelijk afgebakend proces, van het eerste gesprek tot de eerste samenwerking.

1 — Eerste kennismaking

We luisteren naar jouw noden en wensen, naar jouw specifieke situatie. En wij leggen graag uit waar wij voor staan, wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen.


2 — Informatie uitwisseling

Toon je interesse in samenwerken met Sereni, dan bekijken we samen alle bedrijfsgegevens. Wij hebben daar een handige vragenlijst voor ontwikkeld. Op basis van de verzamelde gegevens werken wij een concreet en onderbouwd voorstel uit.


3 — Bespreking van het voorstel

Een waardebepaling wordt beïnvloed door heel wat factoren. In alle openheid bespreken we samen hoe Sereni tot een waardebepaling komt en sturen we dit bij in overleg en met kennis van alle factoren.


4 — De intentieverklaring

Het akkoord wordt geformaliseerd met een intentieverklaring. Alle samenwerkingsvoorwaarden worden hierin overeengekomen.


5 — Bedrijfsonderzoek

Jouw zaak wordt zowel financieel, juridisch als sociaal onderzocht op onbekende risico’s. Goede afspraken maken goede vrienden.
Na het bedrijfsonderzoek worden alle overeenkomsten opgesteld.


6 — Bespreking van de overeenkomsten

Je bespreekt de overeenkomsten met jouw advocaat en/of boekhouder en koppelt naar ons terug.


7 — Ondertekening en samenwerking

Bij ondertekening van de overeenkomsten, worden de financiële aspecten afgehandeld. Na het actualiseren van het aandelenregister, bespreken we samen het integratieplan. De samenwerking, als Sereni partner, is dan een feit.

Sereni streeft ernaar om de transactie volledig af te sluiten binnen de maand na de start van het bedrijfsonderzoek.


Interesse in samenwerking?

Geheel vrijblijvend zitten we graag met je rond de tafel. Een open gesprek, in vertrouwen.

Contacteer ons

Passie voor het werk en voor het leven

Samenwerken in het Sereni netwerk maakt dat je tijd hebt om jouw passie voor je job ten volle te verwezenlijken. Maar omdat Sereni veel zorgen overneemt, maak je ook tijd voor het leven naast het werk.