Ga verder naar hoofdcontent

Een oase van troost en verbinding. Een vernieuwd uitvaartcentrum in Tielt-Winge brengt alles samen op één locatie.

Bijzonder, Locatie, Rouw

Vernieuwd uitvaartcentrum in Tielt-Winge
Uitvaarten Reweghs-Pipeleers verwelkomt de inwoners van Tielt-Winge en omstreken met open armen in ons nieuwe uitvaartcentrum. Ons toegewijde team staat klaar om jou en jouw familie te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden, met een persoonlijke, serene en respectvolle benadering. Met trots stellen we ons nieuw uitvaartcentrum voor. Dit werd mogelijk gemaakt met de ondersteuning van Sereni. 

Een warme en persoonlijke tekst, mooie foto’s en rustgevende muziek is wat een plechtigheid uniek maakt. In onze vernieuwde aula is er ruimte om aan jouw wensen te voldoen.

Bart Reweghs

Het nieuwe uitvaartcentrum biedt een unieke ervaring door alle aspecten van de uitvaart op één locatie te laten doorgaan. Samen met jou geven we vorm aan een uniek afscheidsmoment, van laatste groet tot koffietafel. Het team van Reweghs – Pipeleers regelt alle formaliteiten.

Zaterdag 30 september 2023
Zondag 1 oktober 2023
Telkens van 13u-18u
Rillaarseweg 103
3390 Tielt-Winge

Bevestig je aanwezigheid via events@sereni.be

Van uitvaartregeling tot plechtigheid en koffietafel tot het plaatsen van een gedenksteen op de begraafplaats
Na het maken van een afspraak kan de uitvaart gepland worden bij ons in een serene en huiselijke omgeving. We begeleiden jou bij het maken van de uitvaartkeuzes, overlijdensaangifte, concessie en we regelen samen de uitvaart. We staan je gedurende het volledige proces bij en maken de ruimte om te focussen op wat er echt toe doet: het rouwproces.
Iedereen verdient een warm afscheid dat recht doet aan hun unieke leven en persoonlijkheid. Dankzij de vernieuwingen is het nu ook mogelijk om de plechtigheid door te laten gaan in de nieuwe aula in Tielt-Winge. Met muziek, mooie foto’s en persoonlijke teksten die je zelf kiest. Elke uitvaart is uniek. Na afloop van de afscheidsplechtigheid kan je aan de koffietafel samenkomen.
De koffietafel is een moment van samenzijn waarbij herinneringen en verhalen te delen. We bieden elkaar troost en genieten van een kopje koffie, een glaasje wijn en broodjes.

Het creëren van een blijvende herinnering aan jouw dierbare
In onze winkel en online bieden we een brede selectie troostartikelen aan, waaronder rouwjuwelen, gedenkstenen en urneveldmonumenten. Deze items zijn ontworpen om een blijvende herinnering te creëren aan je dierbare.

Het gepassioneerde team van Reweghs-Pipeleers staat altijd voor je klaar
In het uitvaartcentrum te Tielt-Winge omarmen we afscheid nemen als een intieme en diepgaande ervaring. Met onze recent vernieuwde aula en een onvoorwaardelijke toewijding aan detail, staat het team van Reweghs-Pipeleers klaar om aan uw wensen te voldoen. Zowel de nabestaanden als de overledene krijgen de aandacht die ze verdienen. Wij geloven dat afscheid nemen een belangrijk moment is, een tijd van eerbetoon en respect.