Ga verder naar hoofdcontent

Op woensdag 27 en donderdag 28 september vindt de beurs "Funeral Expo" plaats in Brussels Gate, A. Gossetlaan 9 - 1702 Groot-Bijgaarden (Brussel). Dit evenement opent haar deuren voor iedereen, van professionals tot buitenstaanders, en dat is precies wat deze beurs zo bijzonder maakt.

Bijzonder, Kennis, Locatie, Rouw

Funeral Expo Brussel

Op woensdag 27 en donderdag 28 september vindt de beurs “Funeral Expo” plaats in Brussels Gate, A. Gossetlaan 9 – 1702 Groot-Bijgaarden (Brussel). Dit evenement opent haar deuren voor iedereen, van professionals tot nieuwsgierige buitenstaanders, en dat is precies wat deze beurs zo bijzonder maakt.


Sereni staat er klaar om je te verwelkomen en te inspireren.
Ons hoofddoel? Mensen aanmoedigen om de wereld van de uitvaartsector te verkennen en er misschien wel hun roeping te ontdekken.

Wil je meer weten over de standhouders en wat je kunt verwachten op deze dynamische beurs? Surf dan snel naar funeralexpo.be voor alle details. Onze stand, te vinden op plaats B08, staat klaar om je te verwelkomen. We nodigen je uit om vrienden, collega’s en geïnteresseerden mee te nemen om samen met ons de uitvaartwereld te ontdekken en te verkennen.

Woensdag 27 september, 11u tot 20u
Donderdag 28 september, 11u tot 18u