Ga verder naar hoofdcontent

Laat u meevoeren op een betoverende muzikale reis met Duo Tínel! Gevormd uit de rijke muzikale tradities van de LUCA School of Arts, Campus Lemmens, nodigen violiste An-Sofie Perneel en altvioliste Saar Van Bergen u uit voor een avond gevuld met hartstochtelijke melodieën en sublieme harmonieën.

Bijzonder, cultuur, Locatie, Muziek, Rouw

Bevestig je aanwezigheid

Ontdek de magie van Duo Tínel

Laat u meevoeren op een betoverende muzikale reis met Duo Tínel! Gevormd uit de rijke muzikale tradities van de LUCA School of Arts, Campus Lemmens, nodigen violiste An-Sofie Perneel en altvioliste Saar Van Bergen u uit voor een avond gevuld met hartstochtelijke melodieën en sublieme harmonieën. Dit duo, niet alleen verbonden door hun muziek maar ook door hun diepgaande vriendschap, belooft een uitvoering te geven die de kracht en emoties van muziek viert. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een avond waar muziek en emoties samenkomen in perfecte harmonie. 

Donderdag 30 mei

  • 19u30 : Ontvangst
  • 20u00 : Aanvang concert (duurtijd +/- 60’ – geen pauze)
  • 21u00 : Napraten met een drankje

Plaats

Sereni Antwerpen
Napoleonkaai 51
2000 Antwerpen

Parking: Q-parking is aan de Godefriduskaai (overkant Napoleonkaai)

Programma

  • Geniet van de zachte weemoed in “Adagio voor viool en altviool in E majeur” van J. Jongen.
  • Ervaar de dynamische interactie in “Duo No. 1, K. 423” door W.A. Mozart.
  • Laat u verrassen door het “Duo voor viool en altviool in C majeur” van J. Sibelius.
  • Sluit de avond af met een uniek arrangement van “Soi vienosti murheeni soitto” door G. Olszewski.

Bio Duo Tínel

Duo Tínel, bestaande uit violiste An-Sofie Perneel en altvioliste Saar Van Bergen, ontsproot aan de creatieve kweekvijver van LUCA School of Arts, Campus Lemmens. Hun muzikale reis begon in een strijkkwartet dat later uitgroeide tot het veelzijdige Tínel Ensemble, met toevoeging van piano en klarinet. Dit ensemble biedt hen de kans om diverse bezettingen uit te proberen en zo een breed repertoire te leren kennen. Een bijzonder hoogtepunt voor dit duo was de uitvoering van het prachtige Sinfonia Concertante in Es majeur van W.A. Mozart, waarbij ze mochten soleren met het LUCA Chamber Orchestra onder leiding van Michel Tilkin. De vriendschap tussen de twee musici gaat verder dan het podium; gedreven door een gedeelde passie voor muziek belooft het duo een boeiende toekomst in de muziekwereld.

Bevestig je aanwezigheid via samenonderweg.net of via Barbara Drieghe: barbara.drieghe@sereni.be