Ga verder naar hoofdcontent

Begrafenissen Sereni De Polder is de uitgelezen specialist als het gaat om persoonlijke en intieme begrafenissen die het leven van de overledene centraal zetten. Een uitvaart moet een warme herinnering vormen voor nabestaanden en een mooi moment van afscheid zijn om het verlies te kunnen verwerken.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een persoonlijke uitvaart op maat, met oog voor detail, zin voor innovatie, veel gevoel voor empathie en het creëren van een persoonlijke of traditionele toets soelaas kan bieden.

Dit doen we met continue ondersteuning en begeleiding om jou te ontlasten in deze moeilijke periode. Hiervoor hebben we de nodige expertise opgebouwd in de regio Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Stabroek, Hoevenen en Ekeren.

Traditie met een persoonlijke toets

Een kerkelijke uitvaart, al dan niet in de parochie van de overledene, is één van onze sterktes. Samen met de priester en jou geven we de eucharistieviering vorm en zorgen we ervoor dat de traditionele waarden en normen aanwezig zijn met de nodige sereniteit. Tegelijk willen we samen met jou ook persoonlijke accenten leggen om zo meer aansluiting te vinden bij het leven van de overledene. Dit kan in de vorm van muziek, lezingen en gebeden.

Waar we als begrafenisondernemer in de regio Berendrecht ook in uitblinken zijn persoonlijke uitvaarten op unieke locaties. Zo kan je voor een intieme plechtigheid steeds terecht in onze uitvaartaula aan de Zandweg in Berendrecht. Maar ook een andere locatie met een speciale betekenis of een herinnering oproept is mogelijk. Van de huiselijke sfeer van de eigen woning of tuin tot een zaal of onze eigen aula.

Wij zorgen voor een discreet, intiem en sereen afscheid waarbij we een hedendaagse uitvaart combineren met traditionele, ceremoniële waarden. Dit alles om een warm en liefdevol moment te creëren en de herinnering diep te koesteren.

Rouwmaaltijden om gezellig samen te zijn

Na de uitvaart verzorgen wij ook graag een rouwmaaltijd om na te praten, herinneringen op te halen en het gevoel van samenhorigheid te versterken. Want wat werkt er beter dan een hapje en een drankje om verhalen te delen en mooie momenten op te rakelen? We verzorgen hier graag de catering en stemmen dit volledig af op jouw wensen, van invulling menu tot de keuze voor koffietafel of walking dinner.

Aula ’t Zand

Een ruime, moderne aula in Berendrecht, voor intieme plechtigheden alsook een uitgebreid aanbod aan unieke afscheidslocaties binnen en in openlucht in de regio Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Stabroek, Hoevenen en Ekeren.

Ook andere locaties met een speciale betekenis of een herinnering oproept zijn mogelijk. Van de huiselijke sfeer van de eigen woning of tuin tot een zaal of onze eigen aula. Bespreek dit met je uitvaartplanner.