Ga verder naar hoofdcontent

Een uitvaart is een persoonlijk moment dat troost biedt en het sluitstuk vormt van iemands leven. De viering en uitvaart moeten troost bieden aan de nabestaanden en tegelijk de ruimte bieden om mooie herinneringen op te halen. Rouwcentrum Verhoeven wil samen met jou een mooi en persoonlijk uitvaartverhaal op maat creëren. Dit op een unieke locatie die veel betekenis draagt.

Traditionele diensten, los van elke geloofsovertuiging

Respect voor traditionele waarden en normen, los van elke geloofsovertuiging, dragen we bij Rouwcentrum Verhoeven hoog in het vaandel. In overleg met de voorganger van het eigen geloof en in samenspraak met jou geven we de dienst om een mooie, integere en persoonlijke manier vorm. Samen kiezen we gebeden en teksten maar ook de muziek om zo de uitvaart te personaliseren en jouw eigen stempel op de viering te laten drukken.

Een persoonlijk uitvaartverhaal op een unieke locatie in en rond Zelzate

Unieke uitvaartverhalen op maat met een hedendaagse en persoonlijke toets, is de troef waar we bij Rouwcentrum Verhoeven in uitblinken. Samen met jou gaan we op zoek naar herinneringen en accenten die een unieke stempel kunnen drukken op de uitvaart, gaande van muziek, de kist of urne, het rouwprentje en teksten tot de perfecte locatie.  We gaan samen op zoek naar een betekenisvolle locatie (in de natuur, één van onze aula’s, een zaal die specifieke herinneringen oproept, de gezellige en huiselijke sfeer van je eigen woning of tuin,…).

Dit alles om een warm en liefdevol moment te creëren en de herinnering levend te houden. Met veel liefde en empathie geven wij zelf of één van onze voorgangers de viering vorm en zorgen we voor de nodige begeleiding en nazorg achteraf.

Kies je voor een ceremonie in onze uitvaartaula Libera in Zelzate? Dan kan je hier eveneens je receptie, walking dinner of koffietafel organiseren na de dienst. Op die manier kan je troost en verbinding vinden bij elkaar terwijl er wordt nagepraat, mooie herinneringen worden bovengehaald en het leven van de overledene wordt gevierd.

Samen met jou en onze cateraar werken we het hele concept van A tot Z uit.