Ga verder naar hoofdcontent

U wordt hartelijk uitgenodigd om de opening van onze nieuwe uitvaartaula te vieren in het hart van de prachtige stad Aalst. Ontdek op zaterdag 20 april en zondag 21 april, telkens van 13.00 tot 17.00 uur, hoe een mooi afscheid mensen kan samenbrengen en troosten op Houtmarkt 18. 

Bijzonder, Kennis, Locatie, Muziek, Rouw

Schrijf je in

U wordt hartelijk uitgenodigd om de opening van onze nieuwe uitvaartaula te vieren in het hart van Aalst. Ontdek op zaterdag 20 april en zondag 21 april, telkens van 13.00 tot 17.00 uur, hoe een mooi afscheid mensen kan samenbrengen en troosten op Houtmarkt 18. 

Op zaterdag zal Tine Marie Van Damme, auteur van ‘Meer Troost’, haar inspirerende werk presenteren en het hartverwarmende project Postkantoor 00/00/00 introduceren. Ervaar hoe het schrijven van brieven aan overledenen troost kan bieden en blijvende liefde kan uiten. De getalenteerde Belgische sopraan Britt Truyts zal dit moment verrijken met haar ontroerende lezingen en zang. 

De zondag staat in het teken van muziek en gemeenschap, met een optreden van Catalpa Productions en sopraan Anne Cambier. Laat u meeslepen door troostende melodieën terwijl u geniet van een kopje koffie en gebak. 

Uitvaartplanners Joke De Mey en Lore Dognaux heten u van harte welkom op beide dagen. Samen schenken we aandacht aan de schoonheid van het leven en de onverbrekelijke banden die ons verbinden. Uw aanwezigheid zal dit bijzondere opendeurweekend alleen maar mooier maken! Beleef met ons de kracht van woorden, troost en muziek. 

PROGRAMMA
Zaterdag 20 april 2024
Zondag 21 april 2024
Telkens van 13u – 17u

LOCATIE
Uitvaartplanner De Rycke
Houtmarkt 18
9300 Aalst

Bevestig je komst via samenonderweg.net of via Barbara Drieghe: barbara.drieghe@sereni.be