Ga verder naar hoofdcontent

Van harte welkom op de voorstelling van Sketch 2 van Bert of Roy, een hilarische en absurde toneelervaring.
Reserveer je plaats via events@sereni.be

Bijzonder, cultuur

“Bert of Roy” oftewel Bert Haelvoet en Roy Aernouts leerden elkaar kennen in 1998 op de toneelschool Studio Herman Teirlinck. Al snel zouden ze daar de eerste kiemen leggen voor wat twintig jaar later de “SKETCH” trilogie zou worden. Na “Sketch 1” leveren ze met “Sketch 2” opnieuw het bewijs dat je voor een hilarische en absurde toneelervaring niet meer nodig hebt dan een sjaal en twee uitstekende acteurs die komisch talent paren aan een verbluffende tekstbeheersing. De anekdote doet er verder niet toe. 

Deze op het eerste gezicht minimalistische gebeurtenis zou voor Roy Aernouts de aanleiding vormen om met “Sketch 2” een nieuw Nederlandstalig toneelrepertoire af te leveren waarbij Ionesco, Beckett en Gaston en Leo bij wijle om de hoek komen kijken.

Credits

Spel: Bert Haelvoet en Roy Aernouts
Tekst: Roy Aernouts
Coach: Herwig Ilegems
Coproductie: DEStudio

Dramaturgie, algemeen advies en ontwerp sjaals: Dr. Liesbeth Verpooten
Alle sjaals die gebruikt worden in de voorstelling komen uit de privécollectie van David Davidse.

Bert Haelvoet speelde onder andere mee in theatervoorstellingen van de Roovers en tg stan. Tv-en film filmbekendheid geniet hij als acteur in onder meer Wat als?, De Helaasheid Der Dingen, Spitsbroers, 13 Geboden en De Dag. 

Roy Aernouts is acteur, scenarist en cabaretier. Hij won het Leids Cabaret Festival, speelde oa. Othello bij Het Toneelhuis en in de opera Infinite Now van Luc Perceval. Als scenarist schreef hij de CANVAS-serie Clinch waarin hij naast Wim Helsen acteerde in een regie van Herwig Ilegems. Ook voor Bert of Roy schrijft hij de teksten.

Waneer:
vrijdag 20 augustus 2021 van 19:30 tot 21:00
zaterdag 21 augustus 2021 van 19:30 tot 21:00
(datum melden bij inschrijving)

Waar:
Aula ’t Zand
Zandweg 1
2040 Berendrecht (Antwerpen)

Prijs: 8€

Reserveer je plaats via events@sereni.be